ΑΝΑΒΕΙ Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελoντών Αιμοδοτών – ΠΟΣΕΑ στην προσπάθεια της να προσελκύσει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει περισσότερους Εθελοντές Αιμοδότες έχει εντάξει στο θεσμικό της πλαίσιο από το 2002 και την ιδέα της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών .

Η φλόγα της αγάπης όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται περνάει από όλες τις πόλεις της Ελλάδας μέσα από ένα κλίμα γιορτής !!! Όλοι μαζί μεταφέρουμε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και δίνουμε ένα ηχηρό παρών! Γιατί μπορούμε, γιατί το οφείλουμε στον συνάνθρωπό μας! Γιατί αγαπάμε τη ΖΩΗ!!

Σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων θα υποδεχτούμε στην είσοδο της Φαλάνης στο Πολιτιστικό Κέντρο τη Φλόγα της Αγάπης, της Αλληλεγγύης, της Ελπίδας και της Ζωής στις 20.00 το βράδυ της Παρασκευής, για να την οδηγήσουμε με εθελοντές λαμπαδηδρόμους παιδιά του 1ου Συστήματος Προσκόπων, Τμήμα του Παραρτήματος Ερυθρού Σταύρου Λάρισας ,μαθητές των Σχολείων, Αθλητές των Αθλητικών Σωματίων του Φαλανιακού , Σμόλικα , Γυμναστικού Συλλόγου και του Συλλόγου Δρομέων Φαλάνης, στον χώρο της Κεντρικής Πλατείας, όπου στις 9 μ.μ θα λάβει χώρα μικρή και λιτή, αλλά ζεστή και μεστή περιεχομένου και μηνυμάτων τελετή, για την υποδοχή της και το άναμμα του βωμού.

Με τις δράσεις του αυτές ο Σύλλογός μας αποβλέπει στη μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα εθελοντισμού και αιμοδοσίας και στην παρακίνηση και προτροπή και άλλων συνανθρώπων μας να γίνουν Εθελοντές Αιμοδότες, μέχρι να επιτευχθεί ο ένας και μοναδικός σκοπός της, που είναι η παντελής Αυτάρκεια σε Εθελοντικά Προσφερόμενο Αίμα στην πόλη, στον Δήμο και στην Πατρίδα μας γενικότερα!

Τη Φλόγα θα ανάψει η πρωταθλήτρια του στίβου Χάιδω Αλεξούλη , ενώ κοντά μας θα βρίσκονται και ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Ψαθάς και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί υπο τους ήχους των τραγουδιών του Νίκου Σκούφα ,του Νίκου Νταλάκα, του Δημήτρη Γκόγκουρα και της Σοφίας Μονέζη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ