ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ ΣΤΙΣ 30/06/2022

Εξαίρει τη φιλότιμη προσπάθεια του προέδρου Ζήση Παρλίτση και των μελών του δ.σ. του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τυρνάβου

Θέλουμε από μεριάς μας, να εκφράσουμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” από καρδιάς στον πρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου του Δήμου Τυρνάβου κ. Ζήση Παρλίτση αλλά και σε όλο το Δ.Σ του Συλλόγου.

Απ’ την πρώτη κιόλας στιγμή ήταν δίπλα μας. Συγκεκριμένα, την επόμενη ημέρα της συντριπτικής αυτής στιγμής, δηλαδή την ημέρα της φωτιάς.
Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί του, μας υποσχέθηκε αλλά και μας διαβεβαίωσε από δική του πρόθεση πως θα προσπαθούσε να μας βοηθήσει με κάθε τρόπο, βάζοντας ένα λιθαράκι στον αγώνα μας ώστε να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε εκ νέου την μονάδα μας όπως πριν την ατυχή αυτή στιγμή, όπου δυστυχώς στις 30 / 6 / 22 προς μεγάλη μας λύπη καταστράφηκε ολοσχερώς το μεγαλύτερο μέρος του στάβλου αλλά και ένα σημαντικό τμήμα των ζώων μας. Δυστυχώς, κάηκαν 170 Ζώα.

Θέλουμε λοιπόν, να ευχαριστήσουμε θερμά

Αρχικά τον εξαιρετικό αυτό άνθρωπο κ. Παρλίτση αλλά και τους ανθρώπους που με τη συμμετοχή τους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια και πρόσφεραν ένα σεβαστό ποσό από το υστέρημα τους.

Ο αγαπητός κ. Παρλίτσης επίσης, εκτός από την όλη του αυτή φιλότιμη αλλά και αξιότιμη προσπάθεια κατάφερε ακόμη, να μας προσφέρει και ένα σημαντικό μέρος από ζωοτροφές πράγμα το οποίο όπως ορθά αντιλαμβανόμαστε βοήθησε ακόμη περισσότερο την κατάσταση.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την ανθρώπινη, αξιότιμη, φιλότιμη αλλά και αξιέπαινη προσπάθεια του κ. Παρλίτση.
Είμαστε σε θέση να ομολογήσουμε ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που αντιλαμβάνονται τον αγώνα αλλά και την λύπη μιας οικογένειας σε μια τέτοια άτυχη στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ