ΚΛΟΠΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Θύματα άγνωστων μέχρι στιγμής γυναικών έπεσαν στον Αμπελώνα και στο Αργυροπούλι προχθές και χθες αντίστοιχα δύο ηλικιωμένες γυναίκες οι οποίες δέχθηκαν τον θερμό εναγκαλισμό τους αφού οι άγνωστες και θρασύτατες δράστιδες προσποιήθηκαν τα φιλικά τους πρόσωπα που είχαν καιρό να συναντήσουν.

Αποτέλεσμα του εναγκαλισμού που συνέβη πρωινές ώρες και στις δύο περιπτώσεις ήταν οι γυναίκες να χάσουν χωρίς να το καταλάβουν τις χρυσές αλυσίδες με το σταυρό που φορούσαν στο λαιμό τους, ενώ οι δράστιδες έσπευσαν να εξαφανιστούν πιθανότατα με κάποιο ή κάποια συνεργό τους.

Τα περιστατικά καταγγέλθηκαν στο Α.Τ. Τυρνάβου και οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των γυναικών ώστε να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή  η συγκεκριμένη μέθοδος εμφανίζει πολλά κρούσματα και το τελευταίο διάστημα από την αστυνομία συμβουλεύουν κυρίως τα ηλικιωμένα άτομα να αποφεύγουν τους εναγκαλισμούς με άτομα που δεν είναι του στενού τους οικογενειακού περιβάλλοντος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ