ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Από μητέρα παιδιού που φοιτά στο δημοτικό σχολείο του Αργυροπουλίου πήραμε επιστολή σύμφωνα με την οποία ένας μεγάλος αριθμός αδέσποτων σκυλιών πέρα από τις γειτονιές και την πλατεία άρχισε να μπαινοβγαίνει και στο προαύλιο του σχολείου με αποτέλεσμα πολλά να φοβούνται και να μην ξέρουν πώς να αντιδράσουν στη θέα των σκυλιών.

Η συγκεκριμένη μητέρα ζητά την παρέμβαση της δημοτικής αρχής και των φιλοζωικών οργανώσεων για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Σ.Σ.: Επειδή κατά καιρούς έχουμε γίνει μάρτυρες πογκρόμ κατά των αδέσποτων σε διάφορες περιοχές και επειδή στο Αργυροπούλι υπήρξαν κατά το παρελθόν πολλές καταγγελίες για δολοφονίες σκύλων αδέσποτων και δεσποζόμενων καλά θα κάνει ο δήμος και η φιλοζωική εταιρεία που συνεργάζεται να επισκεφθούν το σχολείο και να δείξουν στα παιδιά τρόπους για τη συνύπαρξη με τα αδέσποτα και το κυριότερο να προχωρήσουν σε στείρωση και αποπαρασίτωση αυτών των άτυχων ζώων, που είναι βέβαιο ότι πληρώνουν την αναλγησία κάποιων που τα εγκατέλειψαν.

Μάλιστα επειδή σε πολλές περιπτώσεις έχουμε δει σχολεία να υιοθετούν αδέσποτα ας παράσχει ο δήμος κίνητρα για τέτοιες δράσεις.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ