ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, τη δεύτερη ημέρα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στο Δήμο Τεμπών, περιλάμβανε το κυνήγι του χαμένου θησαυρού που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ focus στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου.

Γονείς και παιδιά συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου, όπου τους περίμενε ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Χρήστος Κρικώνης και ο Αντιδήμαρχος της Δ. Ε. Αμπελακίων κ. Ζήσης Γκανάτσιος με την υπεύθυνη του ΚΔΑΠ Focus κα Ευαγγελία Τόπη.

Στη συνέχεια, ακολούθησε το παιχνίδι του κρυφτού-κυνηγητού με τη συμμετοχή των παιδιών. Σε όλους τους μικρούς που συμμετείχαν μοιράστηκαν τα απαραίτητα νεράκια, ευγενική χορηγία του Δήμου Τεμπών – ΔΟΠΑΠΕΠ.

Συνεχίζουμε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στους Γόννους και ώρα 17:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία των Γόννων με Zumba Kids και στις 18:30 μμ. στον Άγιο Γεώργιο Αμπελακίων για να “εικονοπλάσουμε το ταξίδι” με τους εικαστικούς κα Μαρία Θουκυδίδου και κ. Δημήτρη Κρίστιτς.

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στο Μακρυχώρι και ώρα 17:00 μ.μ. στην πλατεία Ζήση Λιούπα με Zumba Kids και στις 18:30 μ.μ. στον Πυργετό στην πλατεία Βάϊου Μαλλιάρα “Μαθαίνω να κινούμαι παίζοντας”. Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στους Γόννους και ώρα 17:00 μ.μ. Ποδηλατάδα.

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Μακρυχώρι και ώρα 17:00 μ.μ. Ποδηλατάδα.

Σας περιμένουμε όλους μικρούς – μεγάλους στις δράσεις μας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ