ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΗΜΑ: ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Γ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στην Β’ Εθνική βόλει γυναικών θα αγωνίζεται την φετινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα Βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρνάβου, μετά την αναδιάρθρωση της κατηγορίας, την αήττητη πορεία στο περσινό πρωτάθλημα και την συμμέτοχή της στο final 4.
Πρόκειται για ένα ιστορικό βήμα της ομάδας που πλέον βρίσκεται στην υψηλότερη κατηγορία της μέχρι σήμερα αξιόλογης διαδρομής της.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία πρόκληση για διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτριες ώστε να έχουν μία αξιόλογη πορεία στο απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα της τρίτης στην τάξη κατηγορίας του γυναικείου βόλεϊ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εκ των προπονητών της ομάδας Θανάσης Παπακωνσταντίνου και στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής η ομάδα θα βασιστεί στα δικά της παιδιά, ενώ η ενίσχυση θα έλθει και πάλι εκ των έσω αφού επέστρεψαν στον Τύρναβο ολοκληρώνοντας τις σπουδές του δύο παίκτριες η Μαμανού και η Ζιάκα που θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην προσπάθεια για μια καλή πορεία.

Διοίκηση και προπονητές αισιοδοξούν για μια καλή παρουσία αρκεί φυσικά και ο κόσμος του Τυρνάβου να αγκαλιάσει την προσπάθεια.

Να ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά και συνέχεια στις επιτυχίες του γυναικείου βόλεϊ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ