ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ 23ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ – ΤΗΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΑΝ ΣΕ ΕΠΑΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ

Φως στο θρίλερ με τη γυναίκα από τον Άγιο Παντελεήμονα που βρέθηκε νεκρή τον περασμένο Οκτώβριο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες επιχειρούν να ρίξουν οι μαρτυρίες των γειτόνων. Η 23χρονη Φαίη, της οποίας η σορός βρέθηκε τυλιγμένη με μία κουβέρτα φιλοξενούνταν, μαζί με τα τρία παιδιά της, τη μητέρα και την αδελφή της, στο σπίτι μίας μυστηριώδους γυναίκας.

Όπως δήλωσαν μάρτυρες στο Star, η ίδια ζούσε έναν εφιάλτη πριν τον θάνατό της. Η Φαίη, όπως αναφέρουν, κακοποιούνταν συστηματικά, ενώ εξαναγκαζόταν σε επαιτεία αλλά και στην πορνεία.

«Ένα βράδυ άκουσαν κάποιον να φωνάζει βοήθεια και να λέει ότι θα πηδήξει από το μπαλκόνι. Ένας άνδρας, με ξένη προφορά, την έβριζε πάρα πολύ άσχημα και της έλεγε να μπει μέσα. Μαζί τους ήταν και άλλος ένας γιατί του φώναζε να την τραβήξει μέσα στο σπίτι. Πήρα την αστυνομία, αλλά δεν ξέρω τι έγινε», ανέφερε γυναίκα που μένει στην ίδια πολυκατοικία.

Την έβλεπαν συχνά να ζητιανεύει στη Φωκίωνος Νέγρη

Όπως ανέφεραν οι γείτονές της, συχνά την έβλεπαν να ζητιανεύει στη Φωκίωνος Νέγρη. Πάντα την ίδια συνόδευαν δύο μεγαλύτερες γυναίκες, στις οποίες και έδινε ό,τι λεφτά μάζευε. Έδειχνε πολύ τρομαγμένη. «Μια μέρα την είδα και πήγα να της μιλήσω, αλλά έφυγε τρομαγμένη. Ήταν βασανισμένη, χτυπημένη πολύ άσχημα. Μάλλον οι δύο κυρίες που τη συνόδευαν την εκμεταλλεύονταν. Την έβλεπα περίεργες ώρες με διάφορους άνδρες και υποπτεύτηκα ότι την εξέδιδαν.

Αρχικά νόμιζα ότι με τη μία γυναίκα, που ήταν συνέχεια μαζί της ήταν η μητέρα της. Επαιτούσε και μετά πήγαινε και της έδινε τα λεφτά κι εκείνη έπαιρνε φαγητό μόνο για τον εαυτό της σε γνωστό μπεργκεράδικο και την άφηνε νηστική. Την τελευταία φορά που την είδα ήταν κουρεμένη γουλί, το πρόσωπό της ήταν μελανιασμένο από τα χτυπήματα και κούτσαινε», αναφέρει άλλη μάρτυρας.

Όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες, η 23χρονη κοπέλα υπήρξε θύμα κακοποίησης όλη της τη ζωή, εν γνώσει της μητέρας και της αδελφής της. Όπως σημείωσαν οι μάρτυρες, εκτός από τη σωματική βία, την επαιτεία και την πορνεία, η γυναίκα που την φιλοξενούσε την υποχρέωνε και στο να υπογράφει σύμφωνα συμβίωσης με αλλοδαπούς προκειμένου οι τελευταίοι να πάρουν την άδεια παραμονής.

«Τη γυναίκα που φιλοξενούσε τη Φαίη την ήξερα χρόνια. Ήταν μπλεγμένη σε όποια παρανομία μπορείτε να φανταστείτε. Η Φαίη έδειχνε να έχει χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, ήταν κλειστή και δεν ανοιγόταν στους άλλους. Η κυρία που τη φιλοξενούσε συνεργαζόταν με δικηγορικά γραφεία και σύναπτε σύμφωνα συμβίωσης για αλλοδαπούς, ώστε να πάρουν άδεια παραμονής. Το είχε προτείνει και σε μένα κάποια στιγμή πολύ δύσκολη, να συνάψω ένα σύμφωνο συμβίωσης επί πληρωμή κι όταν θα ερχόταν η ώρα θα φρόντιζε η ίδια ώστε να λυθεί. Κακώς το δέχθηκα και κακώς την υποδέχθηκα γιατί ακόμα τρέχω με αυτή την υπόθεση. Ξέρω ότι και η Φαίη είχε συνάψει τουλάχιστον δύο σύμφωνα συμβίωσης», σημείωσε μία άλλη μάρτυρας.

Πολλά ερωτήματα προκαλεί, ακόμα, και το γεγονός ότι η μητέρα της 23χρονης, αλλά και η αδερφή της, παραμένουν εξαφανισμένες αφού, την επόμενη ημέρα αφότου η Φαίη βρέθηκε νεκρή, ξενοίκιασαν το σπίτι μαζί με τη μυστηριώδη γυναίκα, και εξαφανίστηκαν. Δεν έχουν έρθει σε επαφή με κανέναν άνθρωπο του περιβάλλοντός τους. Τα παιδιά της 23χρονης μεγαλώνουν, πλέον, σε ίδρυμα.

Η μυστηριώδης γυναίκα, με την οποία επικοινώνησε η εκπομπή, είπε μόνο ότι αγαπούσε πολύ την 23χρονη, την είχε σαν κόρη της και τη μάζεψε από τους δρόμους για το καλό της. Ο πατέρας της νεκρής κοπέλας, από την άλλη, αναμένει με τη δικηγόρο του να πάρουν τη δικογραφία στα χέρια τους για να κινηθούν αναλόγως καθώς είναι πεπεισμένοι ότι η κοπέλα δολοφονήθηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ