«ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ»: ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΝΕΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ

Ο σύλλογος «Αγκαλιά αγάπης» ιδρύθηκε για την προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού.

Τα παιδιά ανήκουν σε μια ευάλωτη κοινωνική ομάδα και δεν είναι λίγες οι φορές που έρχονται αντιμέτωπα με δύσκολες καταστάσεις, όπως είναι το διαζύγιο, ο θάνατος ή το μονογονεϊκό περιβάλλον.

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11:00, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των μελών και του Δ.Σ. του νεοσύστατου συλλόγου «Αγκαλιά αγάπης» – μια πρωτοβουλία του νοσηλευτή Ευάγγελου Κολώνα, η οποία θα λάβει χώρα στο αναψυκτήριου του Φρουρίου Τρικάλων.

*Aπαραίτητα δικαιολογητικά για όλα τα μέλη: α) Φωτοτυπία Ταυτότητας και β) Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου

Αγκαλιά αγάπης

«Αγκαλιά αγάπης» – Ποιος είναι ο σκοπός του συλλόγου;

Κολώνας Βαγγέλης
Κολώνας Ευάγγελος, Νοσηλευτής στο Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Τρικάλων. Πρόεδρος Εργαζομένων του Παραρτήματος Α.Μ.Ε.Α. Τρικάλων. Εκπρόσωπος Εργαζομένων του Κ.Κ.Π.Π. Εκπρόσωπος Εργαζομένων στην Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος του συλλόγου «Αγκαλιά αγάπης», εξηγεί στο health4u.gr, ότι ο σκοπός δεν περιορίζεται σε έναν. Αντιθέτως, είναι πολλοί και πολυδιάστατοι και έχουν να κάνουν κυρίως -μεταξύ άλλων- με την ανταλλαγή απόψεων/διαλόγων και τη μετάδοση της τεχνογνωσίας μεταξύ επιστημόνων και επαγγελματιών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε κλάδους σχετικούς με την υποστήριξη των δικαιωμάτων παιδιών και την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων των γονέων που πολλές φορές υφίστανται αποξένωση από τα παιδιά τους κλπ.

«Σύνθημα; Μια αγκαλιά αγάπης και προσφοράς για τα κακοποιημένα παιδιά και τα παιδιά με νεοπλασματικες ασθένειες. Μια αγκαλιά που θα αφορά στη συνεπιμέλεια τέκνων αλλά και στην ενίσχυση ευπαθών οικογενειών σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Όραμα; Ο Σύλλογος θα προασπίζεται τα δικαιώματα των παιδιών σε κάθε φάσμα της ζωής τους.», αναφέρει ο πρόεδρος του συλλόγου.

Ο κ. Κολώνας, δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα της συνεπιμέλειας, τονίζοντας ότι ανεξαρτήτως εάν το ζευγάρι αποφάσισε να μη ζει μαζί, θα τους ενώνει πάντα κάτι: το παιδί. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι για πάντα γονείς και ένα παιδί θα χρειάζεται πάντα και τους δυο γονείς του. «Τα παιδιά θα πρέπει να μεγαλώνουν και με τους δυο γονείς, ισότιμα», καταλήγει.

Ας γνωρίσουμε το Δ.Σ. του συλλόγου

  1. Κολώνας Ευάγγελος, Νοσηλευτής (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
  2. Τζιωρτζιώτη Νικολέτα, Επιχειρηματίας (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ)
  3. Παπανικολάου Βασιλική, Ιδ. Υπάλληλος (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)
  4. Πέτρου Μαρία, Νοσηλεύτρια (ΤΑΜΙΑΣ)
  5. Κείου Δήμητρα, Ελ. Επαγγελματίας (ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ)
  6. Τουλκερίδου Χαρά, Στρατιωτικός (ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ)
  7. Σταμούλης Κωνσταντίνος, Επιχειρηματίας (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ SOCIAL MEDIA)

Αναπληρωματικά μέλη: 

  1. Χαλκιάς Θεόδωρος, Νοσηλευτής (ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ)
  2. Λαφατζή Μάρω, Νοσηλεύτρια (ΑΝΑΠΛ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ)
  3. Γιαννακάς Πέτρος, Επιχειρηματίας (ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ)

Επικοινωνία: AgaliaAgapis22@gmail.gr

health4u.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ