ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΑΡΤΙΑΣ

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα η συνεδρίαση του δ.σ. του δήμου Τυρνάβου για εκλογή προέδρου δ.σ., λόγω έλλειψης απαρτίας αφού από τη συνεδρίαση απουσίαζε σύσσωμη η αντιπολίτευση, πλην του δημοτικού συμβούλου της Δράσης Πολιτών, Θ. Λάππα, αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας Αν. Γιαννόπουλος που είχε προσωπική δουλειά στη Θεσσαλονίκη και Γ. Γκάτσος.

Η ειδική συνεδρίαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή ενώ αν υπάρξει επίσης έλλειψη απαρτίας τότε την επομένη ημέρα τη Δευτέρα, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας ορίζεται πρόεδρος ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και αν αυτός αρνηθεί, ο επόμενος και τελικά ορίζεται αυτός που θα δεχθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος αναμενόταν να προτείνει για πρόεδρο τον κ. Λάσκο Μανδηλά, ενώ αύριο αναμένεται να προχωρήσει και σε ορισμό των αντιδημάρχων.

Πάντως η αντιπολίτευση απείχε από τη σημερινή συνεδρίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παραίτηση του προέδρου του σώματος πριν την ολοκλήρωση της θητείας του.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ