“ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ” ΤΟΥ ΝΗΛ ΣΑΪΜΟΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ZEPPELIN

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις “Αυτός ο Δον Ζουάν” και “Στο μυαλό του Άντον Τσέχωφ” και μετά από δύο χρόνια πανδημίας η θεατρική ομάδα Zeppelin επιστρέφει και παρουσιάζει την κωμωδία του Νηλ Σάιμον “Οι ηλίθιοι” σε σκηνοθεσία Χριστίνας Ανδρέου, την Κυριακή 2 και την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 στις 9.30 το βράδυ στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού σχολείου Λάρισας (Κουμουνδούρου 17-19).

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα μικρό χωριό της Ουκρανίας, το Κουλιέντσικοφ. Ο δάσκαλος Λέων Τολτσίνσκι καταφθάνει στο χωριό και μετά από μερικές επεισοδιακές συναντήσεις με τους όχι και τόσο ευφυείς κατοίκους του χωριού θα βρει το σπίτι του νέου του εργοδότη, Ζουμπρίτσκι. Εκεί θα γνωρίσει τη σύζυγό του Λένια και την κόρη τους Σοφία την οποία και θα ερωτευθεί παράφορα. Θα παρατηρήσει όμως πάλι ότι και αυτή είναι το ίδιο αν όχι περισσότερο αδαής όσο και οι υπόλοιποι.
Σύντομα θα ανακαλύψει οτι η ηλιθιότητα των κατοίκων δεν είναι συμπτωματική αλλά το αποτέλεσμα μιας κατάρας που βασανίζει την περιοχή για 200 χρόνια, και πως θα πέσει και ο ίδιος θύμα της αν δεν καταφέρει σε 24 ώρες να εκπαιδεύσει τη Σοφία ή να παντρευτεί μια απόγονο της οικογένειας του ανθρώπου που έριξε την κατάρα…

Στην παράσταση παίζουν με αλφαβητική σειρά οι: Κώστας Αλεξανδρής, Βάσια Αλεξούλη, Βασίλης Βαλώζος, Άννα Μαρία Γρηγορούλη, Λουκάς Κρίσσαλης, Ευθύμης Μακρής, Χαρούλα Μπαξεβάνου, Βίρνα Παπαγεωργίου, Γιώτα Πανταζή, Εύη Περδικούλη, Αλεξάνδρα Σαμαρά, Νίκος Τάτσιος και Λίνα Τσιουρή.

Επιμέλεια αφίσας Ευθύμης Μακρής – Τυπογραφείο Β. Κοντοκώστα και Υιοί Ο.Ε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ