ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (CSI: MART) ΤΟΥ ERASMUS+ TO ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΗ»

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ παρουσιάζει με υπερηφάνεια το έργο Erasmus+ KA2 με τίτλο «Συνεργασία για την κοινωνική ένταξη των νέων με προβλήματα όρασης μέσω εκφραστικής θεραπείας τέχνης (CSI: MART)»!

Το έργο έχει χρηματοδοτηθεί από τον Ιταλικό Εθνικό Οργανισμό και το Πρόγραμμα Erasmus+.

Το έργο CSI: MART στοχεύει στην αύξηση της ποιότητας, της καινοτομίας και της αναγνώρισης της εργασίας των νέων συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα, τις τέχνες και τον πολιτισμό, προκειμένου να προωθηθεί η ένταξη, η ισότητα και η μη διάκριση όσον αφορά τους νέους με προβλήματα όρασης. Μέσω μιας αμοιβαίας συνεργασίας μεταξύ οργανισμών που εργάζονται με νέους με αναπηρία και ενός οργανισμού που παρέχει ποιοτικές και καινοτόμες μεθοδολογίες εργασίας για νέους βασισμένες στη φιλοσοφία της εκφραστικής θεραπείας μέσω τέχνης, στοχεύουμε να αναπτύξουμε ένα ισχυρό δίκτυο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πιο μειονεκτικής ομάδας νέων με αναπηρίες.

Κύριος στόχος αυτού του έργου είναι η ίδρυση μιας διακρατικής κοινοπραξίας που συνεργάζεται με τις πιο μειονεκτούσες ομάδες νέων (νέοι με προβλήματα όρασης) προκειμένου να μοιραστούν καλές πρακτικές και εμπειρίες και συνδυάζοντάς τις για τη δημιουργία νέων και καινοτόμων εργαλείων και μεθοδολογιών για τη βελτίωση της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης νέων με προβλήματα όρασης και άλλες αναπηρίες. Οι δραστηριότητες του έργου θα υλοποιηθούν στην Ιταλία, την Ελλάδα και την Κροατία.

Σας προσκαλούμε να μας ακολουθήσετε στη σελίδα μας στο FB :
https://web.facebook.com/mindfularttherapyforvisuallyimpaired

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ