ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Στην τελική φάση μπαίνουν οι εργασίες για την ανάπλαση και διαμόρφωση μίας νέας πλατείας στην περιοχή «Μπασαγιαννέικά», επί της οδού Βασιλέως Παύλου, στην πόλη των Φαρσάλων.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω εργασίες: αφαίρεση φυτικής γης, μόρφωση επιφάνειας εδάφους, επιχώσεις, πλήρωση με φυτική γη για δημιουργία παρτεριών, πλακοστρώσεις, τοποθέτηση αρδευτικών συστημάτων, εργασίες εγκατάστασης δικτύου φωτισμού και τοποθέτηση φωτιστικών. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθούν και οι φυτεύσεις.

«Σύντομα θα παραδώσουμε πλήρως ανακαινισμένο έναν δημόσιο χώρο – στολίδι στην πόλη των Φαρσάλων. Η νέα πλατεία στην περιοχή «Μπασαγιαννέικα» είναι ένας ακόμη κοινόχρηστος χώρος όπου οι πολίτες θα μπορούν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους, μέσα σε ένα ποιοτικό περιβάλλον. Ως δημοτική αρχή θεωρούμε ύψιστης σημασίας όχι μόνον τη διατήρηση ή ανάπλαση των υφιστάμενων δημόσιων χώρων, αλλά και τη δημιουργία νέων. Γιατί ένα περιβάλλον με περισσότερο πράσινο, προσφέρει ποιότητα ζωής στους ανθρώπους που ζουν σε αυτό» δήλωσε ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.

Το σημαντικό αυτό έργο ανάπλασης εντός του αστικού ιστού της πόλης θα ολοκληρωθεί εντός του 2022, ενώ η χρηματοδότηση του γίνεται από το τοπικό πρόγραμμα LEADER. Ο Δήμος Φαρσάλων ευχαριστεί για τη συνεργασία και τη χρηματοδότηση τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Νομού Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ