ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ – ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ενα πανό στην περίφραξη του θεραπευτηρίου ΑΡΙΣΤΕΑΣ στον Αμπελώνα ανάρτησαν εδώ και λίγες ημέρες τα μέλη του συλλόγου εργαζομένων στη δομή με το οποίο ζητούν να γίνουν επισκευαστικές εργασίες στη στέγη του κτιρίου και να συνταχτεί μελέτη που θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα.

Με δεδομένα τα παράπονα και τα αιτήματα των εργαζομένων, το paidis.com επικοινώνησε την πρόεδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλία κ. Δήμητρα Παππά η οποία σημείωσε ότι στο κτίριο του Αριστέα που καλύπτει μία τεράστια επιφάνεια υπάρχουν εκ κατασκευής αρκετές στέγες που εφάπτονται η μία με την άλλη και σε εκείνα τα σημεία σε πολλές από αυτές έχουν εντοπιστεί προβλήματα τα οποία είναι γνωστά στη διοίκηση που έχει ενημερώσει το υπουργείο για την ανάγκη επισκευών, υπογραμμίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που υπάρχει πρόβλεψη από την πλευρά της διοίκησης για επισκευές στο κτίριο.

Σύμφωνα πάντα με την κ. Παππά η επιδιόρθωση της στέγης είναι ένα πολυδάπανο έργο το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί με κεντρική χρηματοδότηση από το υπουργείο μαζί με ανάλογο έργο και σε άλλη δομή της Θεσσαλίας.

Ολα όμως πήγαν πίσω λόγω της διετίας της πανδημίας και τώρα πλέον κάτι άρχισε να κινείται ώστε να εξασφαλιστεί η απαραίτητη χρηματοδότηση και να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίας.

Πάντως όπως ξεκαθάρισε παρά τα προβλήματα στη στέγη το θεραπευτήριο δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και είναι ασφαλές για εργαζόμενους και διαμένοντες στη δομή.

Κλείνοντας τη συνομιλία η κ. Παππά εξέφρασε και αμφιβολίες για το κατά πόσο πίσω από την ανάρτηση του πανό υπάρχει πλειοψηφική συμφωνία μεταξύ των εργαζομένων…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ