ΑΚΑΡΠΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ούτε σήμερα πραγματοποιήθηκε η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τυρνάβου για την αποδοχή της παραίτησης του μέχρι πρότινος προέδρου Γ. Σακούτσιου και την εκλογή νέου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, αφού οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και ο ανεξάρτητος δ.σ. απείχαν από τη συνεδρίαση διαφωνώντας με την πρόωρη παραίτηση του κ. Σακούτσιου και την εκλογή νέου προέδρου κάνοντας λόγο για εκφυλισμό του θεσμού.

Από την πλευρά της παράταξης του δημάρχου για τη θέση του προέδρου επρόκειτο να προταθεί ο κ. Λάσκος Μανδηλάς, ενώ αφού δεν έγινε και σήμερα η συνεδρίαση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία η παράταξη του δημάρχου θα ορίσει τον νέο πρόεδρο μέσα από διαδικασία προτάσεων που θα ξεκινήσει από τον πρώτο σε σταυρούς στις εκλογές του 2019 και θα προχωρά με φθίνουσα πορεία μέχρι το πρόσωπο που θα δεχθεί..

Πάντως και μέσα από αυτή τη διαδικασία αναμένεται αύριο Δευτέρα να λήξει το θέμα του ορισμού προέδρου δ.σ. στο δήμο Τυρνάβου με τον κ. Μανδηλά να παίρνει τη θέση και να αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ