ΣΘΕΒ: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΡΥΘΜΙΣΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ

Ο ΣΘΕΒ σε συνεργασία με το Kafkas Institute πραγματοποίησαν διήμερο τεχνικό σεμινάριο με θέμα: «Προγραμματισμός Ρυθμιστών Στροφών» στις εγκαταστάσεις του την Τετάρτη 28 και Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου.

Οι εκπαιδευόμενοι είχαν τη δυνατότητα να κατανοήσουν την παραμετροποίηση των ρυθμιστών στροφών ATV630 και παράλληλα να εκπαιδευτούν μέσω πρακτικών ασκήσεων σε εκπαιδευτικά λειτουργικά demos.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν υπεύθυνοι παραγωγής και στελέχη από το τμήμα παραγωγής των επιχειρήσεων που επιθυμούσαν να αντιληφθούν σε βάθος τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι ρυθμιστές στροφών καθώς συνδέονται άρρηκτα με τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και την αύξηση της απόδοσης των μηχανών.

Ο εισηγητής του σεμιναρίου κ. Χρήστος Γκιόκας, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, μετέδωσε τις γνώσεις του για τη λειτουργία των ρυθμιστών στροφών κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των εκπαιδευομένων και ενεργή τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο.

Ο ΣΘΕΒ θα συνεχίσει να υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των επιχειρήσεων και των στελεχών αυτών τόσο ενδοεπιχειρησιακά όσο και διεπιχειρησιακά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ