ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 6 ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τίμησαν τη μνήμη των νεκρών φιλάθλων της ομάδας. Χθες στα Τέμπη, τελέστηκε η ετήσια επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο που έχει δημιουργηθεί στα Τέμπη και πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» για να τιμήσει τη μνήμη των έξι φίλων του ΠΑΟΚ που είχαν χάσει τη ζωή τους πριν από 23 χρόνια (4/10/1999), επιστρέφοντας από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ (ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΤΑΠ, ΑΣ) κατέθεσαν στεφάνια, όπως και πολλοί σύνδεσμοι, ο Γιώργος Σαββίδης, αλλά και διάφοροι μεμονωμένοι φίλοι του Δικέφαλου.

Στο φετινό ετήσιο μνημόσυνο παρών ήταν και ο Γιώργος Σαββίδης (γιος του Ιβάν Σαββίδη), καθώς και οι Άλκης Ησαϊάδης και Άκης Μπεκιάρης και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Κυριάκος Αλεξανδρίδης.

Παρών ήταν και ο γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ, ο Γιαννάκης (οποίος βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι αλλά ακολουθεί τον Δικέφαλο όπου μπορεί) μαζί με τον πατέρα του.

Μεταξύ άλλων, στα Τέμπη βρέθηκε και ο δήμαρχος Τεμπών και σε δήλωσή του ανέφερε: ”Είκοσι δύο (22) χρόνια μετά, οι μνήμες παραμένουν ζωντανές. Τα ξημερώματα της 4ης Οκτωβρίου 1999, για έξι παιδιά, το νήμα της ζωής κόπηκε, μέσα στο μοιραίο πούλμαν. Είναι πολύ λυπηρό να χάνονται τόσο μικροί ηλικιακά άνθρωποι. Εύχομαι η φίλαθλη οικογένεια να μην ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις.

Αιωνία τους η μνήμη…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ