2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή συνάντηση, η Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Ελασσόνας διοργανώνει την 2η Συνάντηση Κλασσικών Οχημάτων στην Ελασσόνα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στην κεντρική πλατεία της πόλης, με τη συμμετοχή πολλών πληρωμάτων απ’ όλη την Ελλάδα.

Η 2η Συνάντηση Κλασσικών Οχημάτων Ελασσόνας, αποτελεί σπουδαίο κοινωνικό, πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός για την πόλη της Ελασσόνας και όλης της Επαρχίας, όπου οι επισκέπτες θα θαυμάσουν μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα μιας …άλλης εποχής, ενώ τα πληρώματα θα κάνουν διαδρομές στα ωραιότερα σημεία της επαρχίας, γνωρίζοντας τις ομορφιές του τόπου μας.

Σκοπός της ΛΕΚΟΕ είναι να αναδείξει τα ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες όπου ο ιδιαίτερος χαρακτήρας τους και η παλιά τους τεχνολογία, τα καθιστά μοναδικά αντικείμενα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Παράλληλα μεγαλύτερος στόχος μέσω αυτών των οχημάτων, είναι η ιστορική και τουριστική ανάδειξη της περιοχής μας, καθώς και η στήριξη της τοπικής αγοράς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ης Συνάντησης Κλασσικών Οχημάτων Ελασσόνας

9.30 Συνάντηση των κλασσικών οχημάτων στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας.

10.00 Ελεύθερη αναχώρηση όλων των οχημάτων με προορισμό τον Ολυμπο και συγκεκριμένα το παραδοσιακό χωριό Κοκκινοπηλός (απόσταση 33 χιλιομέτρων μέσω της Εθνικής Οδού Ελασσόνας – Κατερίνης).

10.40 Άφιξη στον Κοκκινοπηλό, υποδοχή, ξενάγηση και πρωινό κέρασμα από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Κοκκινοπηλού (Ε.Ο.Σ. Κοκκινοπηλού) και τη ΛΕΚΟΕ.

12.30 Άφιξη των οχημάτων στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας, έκθεση των οχημάτων, event, απονομή αναμνηστικών.