ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

Σε καθημερινό πλύσιμο κάδων προβαίνει ο Δήμος Τυρνάβου. Ειδικά και με την ανάγκη προστασίας της Δημόσιας Υγείας, κάδοι καθημερινώς πλένονται από το ειδικό πλυντήριο κάδων που διαθέτει ο Δήμος.

Το πλύσιμο γίνεται με ειδικό απολυμαντικό υγρό, οπότε, όπως τονίζει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Χρυσοβεργης, οι κάδοι παραδίδονται καθαροί, με παράλληλη προστασία και των χώρων αποκομιδής, και των εργαζομένων. Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια πάρα τις δυσκολίες με το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου και τα μέσα που διαθέτει η αρμόδια υπηρεσία να ικανοποιηθεί πιο άμεσα και πιο αποτελεσματικά το δίκαιο αίτημα των συνδημοτών μας για ένα δήμο με διασφαλισμένη την υγιεινή των κατοίκων του.

Υπενθυμίζεται ωστόσο σε όλους, πως σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η τήρηση των βασικών κανόνων καθαριότητας από τους πολίτες. Ενδεικτικά αναφέρεται πως:
Δεν πρέπει να αφήνουμε σκουπίδια έξω από τους κάδους. Ακόμη κι αν ο κάδος της γειτονιάς μας είναι γεμάτος, αναζητούμε τον αμέσως επόμενο και αφήνουμε τα απορρίμματά μας και σε καμία περίπτωση δεν τα “πετάμε” έξω από ένα γεμάτο κάδο.

Χρησιμοποιούμε σακούλες απορριμμάτων τις οποίες δένουμε καλά.
Η Ποιότητα Ζωής είναι υπόθεση όλων μας! Όλοι μαζί εργαζόμαστε για ένα καθαρό Δήμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ