Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΓΩΓΩ ΚΟΚΛΩΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝΔΡΩΝ – ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΩΝ

Το Δ.Σ. Δένδρων – Πλατανουλίων γιόρτασε την ημέρα σχολικού αθλητισμού με την παγκόσμια πρωταθλήτρια στίβου, Γωγώ Κοκλώνη. Μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί την υποδέχτηκαν με ξεχωριστή χαρά, ενθουσιασμό και αθλητικό παλμό στο πολυτελές γυμναστήριο του σχολείου.

Ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, κ. Θέμης Κυριζόπουλος, προσκάλεσε την κα Κοκλώνη και από κοινού πραγματοποίησαν αθλοπαιδιές, ομαδικές δράσεις, παιχνίδια, αγωνίσματα με σύνθημα «Γυμνάζομαι καθημερινά, ζω υγιεινά».

Μύησαν δε μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς στο αθλητικό ιδεώδες προβάλλοντας βίντεο από την Ολυμπιάδα και παρουσιάζοντας συμμετοχές μεγάλων αθλητών/τριών, καθώς και τις συμμετοχές της κα. Κοκλώνη σε ολυμπιακά αθλήματα. Προσπάθησαν να καλλιεργήσουν την ευγενή άμιλλα, την ομαδικότητα, τον σεβασμό και να νιώσουν όλοι/ες, μικροί/ές μεγάλοι/ες, τη χαρά της άθλησης.

Έπαιξαν, διασκέδασαν, τίμησαν τον αθλητισμό και υποσχέθηκαν πως όλοι/ες μαζί θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και να αθλούνται, ώστε να γίνουν μαχητές στο σχολείο και τη ζωή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ