ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ… ΣΤΟ FASHION CITY OUTLET!

Ένα απίθανο ταξίδι στην εποχή των δεινοσαύρων ξεκινάει στο Fashion City Outlet! Από αύριο Τετάρτη 5 Οκτωβρίου μέχρι τις 29 Οκτωβρίου οι δεινόσαυροι έρχονται στο Fashion City Outlet για να καθηλώσουν μικρούς και μεγάλους. Dino-lovers!

Γιγαντιαίοι δεινόσαυροι σε φυσικό μέγεθος με εντυπωσιακά χρώματα, υφές, επιβλητικούς ήχους και κινήσεις μας καλούν να περιηγηθούμε ανάμεσα σε πελώρια εκθέματα, φυτά, βράχους και απολιθώματα.

Να θαυμάσουμε τον διάσημο και επιβλητικό Τυρρανόσαυρο Rex, να γνωρίσουμε τον Tρικεράτοπα και τον επιβλητικό Πτερόσαυρο!

Τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, αγαπούσαν ανέκαθεν τους δεινόσαυρους – και εξακολουθούν να τους αγαπούν σε κάθε ηλικία! Είτε αυτό που τα ελκύει είναι η μελέτη των ιδιαιτεροτήτων τους, είτε ονειρεύονται να ταξιδέψουν πίσω σε μια μακρινή εποχή για να θαυμάσουν τα πιο διάσημα γιγαντιαία πλάσματα, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για τους μικρούς παλαιοντολόγους να εξερευνήσουν τα προϊστορικά εκθέματα, να παίξουν και να μάθουν τα πάντα για την ιστορία τους!

Μια μοναδική εμπειρία που είναι ταυτόχρονα εκπαιδευτική, αλλά και διασκεδαστική, η έκθεση των δεινοσαύρων στο Fashion City Outlet είναι μια φανταστική περιπέτεια – γεμάτη μυστήριο, έκπληξη και μια αίσθηση δέους που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!

Τα εμπορικά καταστήματα του Fashion City Outlet είναι ανοιχτά με συνεχόμενο ωράριο Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο από τις 10 ως τις 8 το βράδυ.

Fashion City Outlet
4ο χλμ. Λεωφόρου Κ. Καραμανλή
41335 – Λάρισα
Τηλ. 2410 671717
www.fashioncity-outlet.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ