«ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ», ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

«Η Νέα Δημοκρατία υπήρξε από την ημέρα της ίδρυσής της, από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, το κόμμα της υψηλής πατριωτικής ευθύνης και του σταθερού ευρωπαϊκού προσανατολισμού. Είναι η παράταξη που συνδυάζει δημιουργικά τις παραδοσιακές αξίες με το ρηξικέλευθο πνεύμα, πιστή στα ανθρώπινα δικαιώματα, τη δημοκρατία και τις προσωπικές ελευθερίες. Μακριά από την δημαγωγική ρητορική και τις σειρήνες του λαϊκισμού, κράτησε τα ηνία της χώρας στις δυσκολότερες στιγμές.

Έτσι, για σχεδόν πέντε δεκαετίες, χωρίς διακοπή, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην πολιτική ζωή του τόπου. Και τώρα, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, οδηγεί την Ελλάδα σε μια νέα εποχή ασφάλειας, ανάπτυξης και ευημερίας». Τα παραπάνω επισημαίνει ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την επέτειο ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Θεσσαλός πολιτικός στη δήλωσή του επισημαίνει ότι «η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη με όραμα, σχέδιο, εργατικότητα και αποφασιστικότητα μπορεί, σε μια πανθολογούμενα δυσχερή περίοδο, για τον κόσμο και την Ελλάδα, να στέκεται με επάρκεια απέναντι στις πολλαπλές προκλήσεις.

Η χώρα μας αναδεικνύεται σε πυλώνα σταθερότητας στην ανατολική Μεσόγειο και στα Βαλκάνια, σημαντικός ενεργειακός κόμβος για την νοτιοανατολική Ευρώπη με αναβαθμισμένο ρόλο στην νέα αρχιτεκτονική ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή. Με τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα, τις ισχυρές συμμαχίες και σε κλίμα εθνικής ενότητας και πολιτικής σταθερότητας, η Ελλάδα δεν μπορεί να απειληθεί από καμία αναθεωρητική δύναμη.

Παράλληλα, με στοχευμένα μέτρα ενίσχυσης της οικονομίας, και ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης, δημιουργείται ένα δίχτυ προστασίας απέναντι στο κύμα της ακρίβειας που προκάλεσε ο πόλεμος στην Ουκρανία και η εκτόξευση των τιμών της ενέργειας.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη όλα τα παραπάνω, αλλά και τις μεταρρυθμιστικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης στον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του κράτους, στην εκπαίδευση, τη δικαιοσύνη και σε κάθε τομέα της κυβερνητικής πολιτικής, είναι βέβαιο ότι, στις εκλογές που θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, οι πολίτες δεν θα ρισκάρουν, αλλά θα τιμήσουν ακόμη μια φορά με την ψήφο τους τη ΝΔ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ