ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΤΟΥ “ΑΡΙΣΤΕΑ” ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ

Δείτε τί αναφέρουν στην ανακοίνωση του δ.σ.

Εδώ και καιρό έχουμε ενημερώσει επανειλημμένα την πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ για τα σοβαρά προβλήματα που έχει η στέγη στη δομή μας. Έγιναν κάποιες εργασίες αποκατάστασης, οι οποίες όμως ήταν προσωρινές και δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή κατά καιρούς είχαν σαν αποτέλεσμα τη διάβρωση και εντέλει την καταστροφή των μη ανθεκτικών υλικών στεγανοποίησης που τοποθετήθηκαν.

Είναι αδιαμφισβήτητα καλή η πρόθεση της διοίκησης για την επίλυση του ζητήματος. Όμως δεν είναι αρκετή.

Το πρόβλημα παραμένει και εν όψη του επερχόμενου χειμώνα μπορεί όλοι οι συνάδελφοι να κληθούν γι’ ακόμα μια φορά να αντιμετωπίσουν τα νερά με πρόχειρα μέσα όπως κουβάδες, κουβέρτες στα πατώματα και διάφορες άλλες πατέντες! Είναι πιθανό και φέτος κάποια δωμάτια να τεθούν προσωρινά εκτός λειτουργίας και αφετέρου κάποια άλλα να καταστούν υπερπλήρεις με ότι αυτό μπορεί συνεπάγεται, ιδιαίτερα σε συνθήκες πανδημίας.

Όλοι οι εργαζόμενοι μαζί με τους περιθαλπόμενους είμαστε κάτω από την ίδια στέγη. Δεν θέλησε ποτέ κανένας να εκμεταλλευτεί το θέμα επικοινωνιακά για την προσωπική του ανάδειξη, ούτε επιδιώξαμε σαν σωματείο την οποιουδήποτε είδους δημοσιότητα. Δε μείναμε όμως και με σταυρωμένα χέρια. Η ανάρτηση πανό, είναι μορφή διεκδίκησης του δίκαιου αιτήματος μας. Θα παραμείνει στη θέση του, όσο καιρό χρειαστεί. Μέχρι να γίνει σωστή μελέτη και όλες οι απαραίτητες εργασίες. Όταν λυθεί οριστικά το πρόβλημα της στέγης… θα βγει!

Ο χρόνος κυλά. Οι πράξεις μετράνε. Όχι τα λόγια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ