35ΧΡΟΝΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΠΟ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες για το τραγικό δυστύχημα

Σοκάρει η είδηση για το θάνατο ενός 35χρονου άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός και με κομμένο τον λαιμό σε χωράφι. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 35 ετών, πιθανόν αλβανικής καταγωγής, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Flashnews.gr. Το τραύμα στο λαιμό του έχει προκληθεί πιθανότατα από αλυσοπρίονο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε περιοχή του δήμου Καντάνου Σελίνου των Χανίων ενώ όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο του 35χρονου είναι ανοιχτά και ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές, ακόμη και το σενάριο να πρόκειται για ατύχημα.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το cretapost.gr, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν ο άτυχος άνδρας βρισκόταν με την σύζυγό του και ένα ακόμα άτομο σε χωράφι στην περιοχή Κατσιβελιανά στο Σέλινο των Χανίων.

Ο 35χρονος με τη χρήση αλυσοπρίονου επιχείρησε να κόψει ξύλα ωστόσο – άγνωστο πώς – του ξέφυγε από τα χέρια με αποτέλεσμα να κοπεί ο λαιμός του.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας αλλά και το ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια.

Φως στις συνθήκες θανάτου του άνδρα αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ