48 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Λάρισας του κόμματος για την επέτειο ίδρυσής του

04 Οκτωβρίου 1974, 04 Οκτωβρίου 2022 48 χρόνια από την Ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας !
«Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξις του ταυτίζει το Έθνος με τον Λαόν, την Πατρίδα με τους Ανθρώπους της, την Πολιτεία με τους Πολίτες της, την Εθνική Ανεξαρτησία με την Λαϊκή Κυριαρχία, την Πρόοδο με το Κοινό Αγαθό, την Πολιτική Ελευθερία με την Έννομη Τάξη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Νέα Δημοκρατία είναι η κίνηση που επιλέγει και συντηρεί από την παράδοση μόνον όσα ο χρόνος απέδειξε σωστά και χρήσιμα. Και προχωρεί διαρκώς με μεγάλα, τολμηρά αλλά και ασφαλή βήματα στις νέες διαρκώς εξελισσόμενες συνθήκες.

Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξις που αγνοεί τις διενέξεις και τους διχασμούς του παρελθόντος – που τόσα δεινά επεσώρευσαν στον τόπο μας – και προσανατολίζεται στα ευρύτερα δυνατά σχήματα εθνικής ενότητος.»,από την Ιδρυτική Διακήρυξη της 4ης Οκτωβρίου 1974

48 χρόνια ως ιδεολογικός χώρος και ως κόμμα, η Νέα Δημοκρατία υπηρετεί τη χώρα και τους Έλληνες πολίτες .

48 χρόνια η διαδρομή της Νέας Δημοκρατίας έχει ταυτιστεί με μεγάλες αποφάσεις και έργα που καθορίσαν την πορεία του τόπου στον 20ο αιώνα αλλά και τον αιώνα που διανύουμε.

Από την ίδρυσή της από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή έως και σήμερα με τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, το κόμμα μας εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες της χώρας αλλά και των διεθνών προκλήσεων παραμένοντας πυλώνας της Δημοκρατίας μας. Η Νέα Δημοκρατία έχει στέρεη ιδεολογική βάση. Είναι πολυσυλλεκτικό κόμμα, ενώνει και ταυτόχρονα συνθέτει τις αγωνίες και τα όνειρα του Έλληνα τόσο στα θέματα που τον απασχολούν καθημερινά, όσο και στην εξωτερική πολιτική.

Οι κομματικές οργανώσεις του νομού Λάρισας είμαστε παρούσες & δεν παύουμε να έχουμε αγωνίες & διεκδικήσεις. Στεκόμαστε δίπλα και αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες και τα προβλήματα κάθε κλάδου. Χιλιάδες μέλη μας από το 1974 έως σήμερα υπηρέτησαν και υπηρετούν τις ιδέες μας και το κοινό καλό. Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει και εμείς είμαστε υπερήφανοι για τη διαδρομή της!

Συνεχίζουμε όλοι μαζί με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας και την ενότητα του λαού, στοχεύοντας σε ένα μέλλον ευημερίας και ασφάλειας στο οποίο οι Έλληνες μπορούν να προσδοκούν και η Νέα Δημοκρατία μπορεί να υλοποιήσει. #ΔΙΠΛΑΣΕΚΑΘΕΠΟΛΙΤΗ
ΔΗΜΤΟ Αγιάς, ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας, ΔΗΜΤΟ Λάρισας, ΔΗΜΤΟ Κιλελέρ, ΔΗΜΤΟ Τεμπών, ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου, ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων, ΟΝΝΕΔ, ΔΕΕΠ Λάρισας.