ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ «MUSICARTE» ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Με μια ιδιαιτέρως τιμητική πρόσκληση ξεκινά τις δράσεις της τη φετινή καλλιτεχνική χρονιά η Παιδική Χορωδία “musicArte” του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας, η οποία θα συμμετέχει στη μεγάλη επετειακή εκδήλωση που διοργανώνει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με αφορμή την συμπλήρωση των εκατό (100) χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 7.30μμ στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο Αθηνών υπό την Αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Περιφέρειας Αττικής.

Με τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ελασσόνας κ. Χαρίτωνα, η Παιδική Χορωδία “musicArte”, με τη διεύθυνση και διδασκαλία του μαέστρου Κωνσταντίνου Μάτη, θα εκπροσωπήσει τη Μητρόπολη Ελασσόνας στην επετειακή εκδήλωση.

Στη μεγάλη αυτή συναυλία με τίτλο “ΜΙΚΡΑΣΙΑ – Όσο σε θυμάμαι, ζεις!” συμμετέχουν 1.922 παιδιά και νέοι από πενήντα πέντε (55) παιδικές – νεανικές χορωδίες και παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα από όλες τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, τα οποία θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν για τις αλησμόνητες πατρίδες. Τραγουδούν μαζί τους οι: Δημήτρης Μπάσης, Αρετή Κετιμέ, Σοφία Μάνου, Κων/νος Βελιώτης. Αφηγητής ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Επίσης συμπράττουν η Συμφωνική Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και η Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής της Εκκλησίας της Ελλάδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ