ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μπάσκετ, με την ομάδα του Αμπελώνα, που αγωνίζεται στον 4ο όμιλο, να ταξιδεύει στον Βόλο για να αντιμετωπίσει την τοπική Ανόρθωση, για την 1η αγωνιστική.

Οι Αμπελωνίτες, που πέρυσι τερμάτισαν στην 5η θέση του πρωταθλήματος, διατήρησαν σε μεγάλο βαθμό, τον βασικό τους κορμό αναλλοίωτο, ενώ προχώρησαν σε στοχευμένες προσθήκες, ευελπιστώντας σε μια ακόμη θετική πορεία στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα.

Σημειώνεται, ότι με τους νέους κανονισμούς που ισχύουν, οι πρώτες τέσσερις ομάδες του βαθμολογικού πίνακα θα αγωνιστούν στα play offs για την τελική κατάταξη και ανάδειξη του πρωταθλητή, ενώ οι ομάδες, που θα τερματίσουν από την 5η μέχρι τη 12η θέση, θα αγωνιστούν στα play out, με τις έξι από τις οχτώ να υποβιβάζονται.

Η ομάδα του Γ.Σ. Αμπελώνα, παρά τα προβλήματα μικροτραυματισμών, που αντιμετωπίζει, αναμένεται να παραταχθεί πλήρης στο Βόλο, απέναντι στη νεοφώτιστη Ανόρθωση, που όμως έχει ενισχυθεί σημαντικά, έχοντας αποκτήσει πολλούς από τους παίχτες, που αγωνίζονταν πέρυσι στον Ολυμπιακό Βόλου, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά το ρόστερ των Αμπελωνιτών και οι αριθμοί στις φανέλες:

No 4 – Θάνος Μπαμπανάτσας

No 5 – Χρήστος Τσολάκης

No 7 – Δημήτρης Μπιζιάκης

No 8 – Τάσος Φλεβαράς

No 9 – Θρασύβουλος Κοτσώνας

Νo 10 – Δημήτρης Κονδυλόπουλος

No 11 – Χρήστος Βλησαρούλης

No 12 – Δημήτρης Νταλός

No 13 – Σωτήρης Γκιουλέκας

No 14 – Θωμάς Καράτζιος

No 15 – Παναγιώτης Παλάσκας

No 16 – Βασίλης Γαζέτας

No 19 – Θέμης Τεκούσης

No 24 – Γιώργος Καραγιάννης

No 31 – Γιάννης Τσιούλκας

No 77 – Γιάννης Γιώτης

Στον πάγκο της ομάδας, θα υπάρχει προπονητικό δίδυμο, με τους Ανδρέα Γιαννόπουλο και Παναγιώτη Δαουλάρη, να επωμίζονται το βάρος της ευθύνης για τη φετινή χρονιά, ενώ αξίζει να σημειωθεί το έντονο τοπικό στοιχείο της ομάδας, με τους μισούς παίχτες να κατάγονται από τον Δήμο Τυρνάβου.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Κωτούλας, ο οποίος φέτος διανύει την τελευταία του χρονιά στο διοικητικό τιμόνι, λίγο πριν την έναρξη του τζάμπολ, δήλωσε:

«Εύχομαι ολόψυχα στο προπονητικό τιμ και τους αθλητές μας, κάθε επιτυχία. Μια πολύ δύσκολη χρονιά, ξεκινά και για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της, θα πρέπει να δώσουμε όλοι, το 100% των δυνάμεών μας. Η ομάδα και φέτος θα είναι ανταγωνιστική και ευελπιστώ, ότι ο τελικός απολογισμός θα έχει θετικό πρόσημο. Ελπίζω και φέτος, ο υπέροχος κόσμος μας, να στηρίξει την προσπάθεια μας. Εμείς, από τη πλευρά μας, συνεχίζουμε να υλοποιούμε την υπόσχεση, που είχαμε δώσει πριν 6 χρόνια, για μια ομάδα, που θα κάνει περήφανη την περιοχή μας σε όλα τα επίπεδα. Καλή μπασκετική χρονιά σε όλους».