ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ – Ο ΠΙΟ MUST ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

Ήδη θεωρείται από τους πιο must πολυχώρους εκδηλώσεων που έχει να παρουσιάσει η Λάρισα και η ευρύτερη  περιοχή.

Λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα, στον Προφήτη Ηλία του Τυρνάβου θα βρούμε την “Ανδρομέδα” ένα σύγχρονο πολυχώρο εκδηλώσεων. Χαρακτηριστικό της περιοχής είναι το έντονο πράσινο και η μαγευτική θέα στο Θεσσαλικό κάμπο που συμβάλλουν σε μία παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων αλλά και επαγγελματικές εκδηλώσεις μπορούν να φιλοξενηθούν τόσο στον εξωτερικό χώρο (700 ατόμων) τους καλοκαιρινούς μήνες, όσο και στην υπέροχη κλειστή αίθουσα (400 ατόμων) που λειτουργεί όλο τον χρόνο.

Οι υπεύθυνοι της Ανδρομέδα σας προσφέρουν τη δυνατότητα να πάρετε μια γεύση από την δεξίωση του γάμου σας πριν τον κάνετε. Μπορείτε, κλείνοντας ραντεβού, να ξεναγηθείτε στους χώρους, να δοκιμάσετε το μενού, το οποίο θα σερβίρεται εκείνη τη στιγμή σε πραγματική δεξίωση και να συζητήσετε μαζί τους την κάθε λεπτομέρεια.

Με εμπειρία, με νέες γαστρονομικές ιδέες και μεγάλη ποικιλία γεύσεων στην Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα, οι υπεύθυνοι της Ανδρομέδα έχουν ως σκοπό να παρουσιάσουν όμορφα και νόστιμα πιάτα που θα καταπλήξουν τον ουρανίσκο των καλεσμένων σας.
Ο τεχνικός μαγειρικής τέχνης Φειδίας Τζίτζιος σας περιμένει να δοκιμάσετε από κοντά το φαγητό, φτιαγμένο για πραγματική δεξίωση, που θα γίνεται εκείνη τη στιγμή στο χώρο.

Ο πολυχώρος Ανδρομέδα παρέχει : Οργάνωση δεξίωσης, Επαγγελματικό προσωπικό,  Στολισμό χώρου, Επιλογή μενού ή μπουφέ, Ελληνική/Μεσογειακή κουζίνα, Bar – Cocktails, Κάλυψη ήχου και φωτισμού, Ζωντανή ορχήστρα / επαγγελματίες dj,  Πυροτεχνήματα, Άνετο παρκινγκ – Παρκαδόρος.

ΠολυχΏρος ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ: Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, Τύρναβος, τηλ.: 24920 23835, 6936 793517, mail: andromeda.tirnavos@gmail.com

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ