Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΦΗΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΟΥΣ «ΛΕΟΝΤΕΣ»

Σοβαρά παράπονα για τη διαχείριση του Κλειστού Γυμναστηρίου του Τυρνάβου από την πλευρά του μέχρι πρότινος αντιδημάρχου υπεύθυνου για θέματα αθλητισμού εκφράζουν γονείς, αθλητές, προπονητές και διοικούντες το Γυμναστικό Σωματείο Λέοντας Τυρνάβου αφού όπως υποστηρίζουν για την ομάδα τους με τρία αγωνιστικά τμήματα σε ισάριθμα πρωταθλήματα μπάσκετ έχει μόλις 3 ώρες στη διάθεσή της στο Κλειστό Γυμναστήριο ενώ και για τις ακαδημίες δόθηκε το ακατάλληλο γυμναστήριο του ΓΕΛ Τυρνάβου και μάλιστα μόλις πριν τρεις ημέρες όταν η χρονιά ξεκίνησε πριν από ένα και πλέον μήνα.

Ενδεικτική της κατάστασης είναι και η ανάρτηση του προέδρου του συλλόγου Γιάννη Ευαγγέλου ο οποίος αναφέρει:

Ο σύλλογος μας έχει τρία αγωνιστικά τμήματα:

1. Τμήμα Ανδρών Α2 ΕΣΚΑΘ Θεσσαλίας. Πρωταθλητής από τη πρώτη χρονιά παρακαλώ !!!

2. Τμήμα Γυναικών Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΘ Θεσσαλίας.

3. Τμήμα Εφηβικό στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ Θεσσαλίας.

Όλοι γνωρίζουν (σε ερασιτεχνικό επίπεδο) πως οι ελάχιστες προπονήσεις που πρέπει να γίνονται ανά τμήμα για να είναι ανταγωνιστική μια ομάδα είναι 3 φορές την εβδομάδα.

Και ο Λέοντας Τυρνάβου έχει μόνο 3 προπονητικές ώρες στο παρκέ για τρία τμήματα !!!

«Την 1 ώρα το Σάββατο σας τη χαρίζουμε για να ξεκουραστεί το παρκέ.»
Τις ίδιες ακριβώς ώρες είχαμε και πέρυσι, και όμως η αντρική ομάδα βγήκε πρωταθλήτρια με δυο προπονήσεις την εβδομάδα, και η γυναικεία ομάδα κάνοντας μόνο μια φορά προπόνηση είχε μια παρουσία αξιοπρόσεκτη.

Για την εφηβική ομάδα ας μη το συζητήσουμε…….
Η διοίκηση σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην λάβει μέρος στο φετινό πρωτάθλημα το γυναικείο και το εφηβικό της τμήμα, λόγω του ότι δεν υπάρχουν ώρες να προπονηθούν οι αθλήτριες και οι αθλητές μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τη δημοτική αρχή και ειδικά τον τέως αντιδήμαρχο αθλητισμού Κατσαρό Χριστόφορο για τις τιτάνιες προσπάθειες που κατέλαβε ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα μας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ