ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δείτε την ανακοίνωση – κάλεσμα του δ.σ. της Ενωσης

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.
Σας υπενθυμίζουμε ότι το Δ.Σ της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας , αποφάσισε τη διενέργεια Εθελοντικής Αιμοδοσίας για τα μέλη και τους φίλους της , την προσεχή Δευτέρα 10 0κτωβρίου από τις 9:00 έως τις 13:00 σε αίθουσα του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας.

Στα δύο χρόνια που προηγήθηκαν λόγω της πανδημίας δεν ήταν δυνατή η διοργάνωση αιμοδοσίας . Αρκετοί συνάδελφοί μας όμως και οι οικογένειές τους, χρειάστηκαν και έλαβαν βοήθεια από την Τράπεζα Αίματος του Σωματείου. Είναι επιτακτική η ανάγκη να αυξήσουμε τα αποθέματά μας για να συνεχίσουμε την κοινωνική μας αποστολή.

Καλούμε όσες και όσους από εσάς έχετε τη δυνατότητα , να στηρίξετε με τη συμμετοχή σας την πολύ σημαντική δράση για τη ζωή όλων μας.

Υ.Γ Οι συναδέλφισσες-οι που λαμβάνουν αντιυπερτασική αγωγή και επιθυμούν να δώσουν αίμα , δεν πρέπει να λάβουν το φάρμακό τους το πρωί πριν την αιμοδοσία. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι δικαιούμαστε ειδική τριήμερη άδεια, η οποία καλύπτει την ημέρα της αιμοδοσίας και τις υπόλοιπες δύο ημέρες μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε όποτε επιθυμούμε μέσα στο τρέχον ημερολογιακό έτος .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ