ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΗΤ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δείτε τί αναφέρει στην επιστολή παραίτησης

Κατόπιν ώριμης σκέψης και μετά λύπης μου σας υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τυρνάβου.
Από την ανάληψη των καθηκόντων μου μέχρι και σήμερα, εργάστηκα επίμονα και με προσήλωση, με στόχο να συμβάλω στο κρίσιμο έργο που πραγματοποιήθηκε στη λειτουργία της Κ.Ε.ΔΗ.Τ.

Δυστυχώς, οι νέες αυξημένες υποχρεώσεις μου ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας, δεν μου επιτρέπουν να αφιερώνω τον απαιτούμενο χρόνο όπως έκανα αυτά τα τρία χρόνια και να συμμετέχω με τη προσήλωση και τη συνέπεια που είχα και θα ήθελα να έχω μέχρι τέλος της θητείας.
Η απόφασή μου αυτή, της αποχώρησης δεν ήταν καθόλου εύκολη.

Πιστεύω ότι τα προβλήματα και η επίλυσή τους απαιτούν συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία, σύνεση και συναίνεση και νομίζω ότι όσο παρευρισκόμουν μέσα σε αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο έπραξα ότι καλύτερο μπορούσα για τη ομαλή λειτουργία της Κοινωφελούς Επιχείρησης, προβάλλοντας με όλες μου τις δυνάμεις το πολιτικό πολιτισμό που αρμόζει σε σύγχρονα Διοικητικά Συμβούλια, με τους οποίους θα είμαι σε διαρκή επικοινωνία και θα συνεχίσω να τους στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για τη συνεργασία που είχαμε, αλλά και τους υπαλλήλους της Κοινωφελούς Επιχείρησης τους οποίους και θεωρώ συνεργάτες.

Εύχομαι στον αντικαταστάτη μου, δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που θα αναλάβει , στο οποίο θα είμαι πάντοτε αρωγός και συμπαραστάτης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 07/10/2022 ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ