ΦΡΙΚΗ: 53ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑ 12ΧΡΟΝΗ – ΕΓΙΝΑΝ 2 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 53χρονος φέρεται όχι μόνο να βίαζε ο ίδιος μια 12χρονη, αλλά και να έχει αναρτήσει βίντεο της ανήλικης στο διαδίκτυο, καλώντας κι άλλους να προβούν σε σεξουαλικές πράξεις με το κορίτσι.
Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία είδηση που προκαλεί φρίκη και θλίψη –εάν ισχύει έτσι όπως προκύπτει από τις κατηγορίες κατά ενός 53χρονου και ενός 42χρονου άνδρα, οι οποίοι συνελήφθησαν– και αφορά κατ’ εξακολούθηση βιασμό, κακοποίηση και εκμετάλλευση ενός 12χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 53χρονος έχει εμπορικό κατάστημα στον Κολωνό και χρησιμοποιούσε παρανόμως τη 12χρονη στο μαγαζί του για βοηθητικές εργασίες έναντι κάποιας αμοιβής. Παράλληλα, φέρεται ο ίδιος όχι μόνο να έχει βιάσει κατ΄ εξακολούθηση τη 12χρονη, αλλά και να ανάρτησε βίντεο της ανήλικης στο διαδίκτυο, καλώντας με αυτόν τον τρόπο κι άλλους να προβούν σε σεξουαλικές πράξεις με το κορίτσι (περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας).

Μεταξύ άλλων, ένας 42χρονος φέρεται να προέβη σε κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική πράξη με το κορίτσι, δίνοντας χρήματα για τον λόγο αυτό στον 53χρονο.

Σημειώνεται ότι για τη μητέρα της 12χρονης –που έχει άλλα τρία παιδιά– ερευνάται από τις αρχές για το εάν γνώριζε τι συνέβαινε με την κόρη της και τον 53χρονο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το θέμα έγινε γνωστό στην ΕΛ.ΑΣ. όταν ένας χρήστης του διαδικτύου είδε το βίντεο του κοριτσιού και προέβη στη σχετική καταγγελία προς τις αρμόδιες αρχές, με την υπόθεση να την αναλαμβάνει το τμήμα Ανηλίκων.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Επίσης στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ