ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΜΑΣΙΟΥ

Με νέους τίτλους βιβλίων εμπλουτίστηκε η Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Σχολείου στο Δαμάσι. Ήταν μια προσωπική δέσμευση του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού που λίγους μήνες νωρίτερα είχε εγκαινιάσει τη Σχολική Βιβλιοθήκη που επαναδημιουργήθηκε από το μηδέν, μετά τον σεισμό. Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Βασίλης Πινακάς παρέδωσε στον διευθυντή του Δημοτικού σχολείου Δαμασίου Γρηγόρη Λέτσιο βιβλία με θέμα την ιστορία, τον πολιτισμό, τη λαογραφία και τα μνημεία της Θεσσαλίας, που εκδόθηκαν με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Η προσφορά της Περιφέρειας έχει συμβολική αλλά και πραγματική αξία. Η γνώση είναι δύναμη. Και το βιβλίο είναι ένα ανοιχτό παράθυρο στον κόσμο. Στηρίζουμε τις ίσες ευκαιρίες για όλους που είναι το κλειδί της επιτυχίας για το μέλλον και ενθαρρύνουμε όλα τα παιδιά να δανειστούν βιβλία, να μελετήσουν, να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες.

Παρόλη τη ραγδαία ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, η γοητεία και η δύναμη του βιβλίου παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο» δήλωσε ο Βασίλης Πινακάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ