ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ BEYOND Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Στα εγκαίνια της έκθεσης καινοτομίας και τεχνολογίας BEYOND στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης στη Θεσσαλονίκη παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο οποίος είχε επαφές με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ.  Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Υφυπουργό για Ειδικά Ψηφιακά Έργα και το Κτηματολόγιο κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρο της ΕΝΠΕ κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Άγγελο Χαριστέα, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Δημήτριο Παπαστεργίου, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα, με δημάρχους, μεταξύ των οποίων τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γ. Κωνσταντέλλο, Αμπελοκήπων Μενεμένης Λ. Κυρίζογλου, εκπρόσωπους εταιριών τεχνολογίας, κ.α.

«Στόχος μας είναι να κάνουμε το Δήμο Τεμπών το εφαλτήριο για την ψηφιακή μετάβαση και το πέρασμα στη νέα εποχή, γρήγορα και αποτελεσματικά, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον πολίτη», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Τεμπών.

Η BEYOND αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας στην Ελλάδα. Την έκθεση συνδιοργανώνουν η ΔΕΘ-Helexpo, η Be-Best και οι Industry Disruptors Game Changers (IDGC).  Στη συγκεκριμένη έκθεση έλαβαν συμμετοχή 300 επιχειρήσεις, εκ των οποίων οι 100 είναι startups, καθώς λαμβάνουν μέρος και χώρες του εξωτερικού.

Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν έχουν αντικείμενο τις τεχνολογίες ψηφιακών εφαρμογών, οι οποίες συνεργάζονται με ερευνητικά έργα και με πανεπιστήμια.

Επίσης, πολλά συνέδρια και Workshops έλαβαν χώρα στο πλαίσιο της έκθεσης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ