ΤΗΝ THESSALY EXPO 2022 ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Η ΠΑΚ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Επίσκεψη στην Thessaly Expo ’22, την πολυκλαδική έκθεση Καρδίτσας, στην οποία υπάρχουν και αγροτικά εκθέματα, όπως αγροτικά προϊόντα, τρόφιμα, ποτά, αγροτικοί συνεταιρισμοί, αγροτουρισμός και υπηρεσίες για τον αγρότη, πραγματοποίησε κλιμάκιο του 23μελούς Δ.Σ. της ΠΑΚ Θεσσαλίας, αποτελούμενο από τον πρόεδρο κ. Χρήστο Αθανασιάδη, τον Γραμματέα κ. Νίκο Παπαδόπουλο, τους αντιπροέδρους Καρδίτσας και Λάρισας κ.κ. Κώστα Αρχοντή και Χρήστο Παπαδημητρίου αντίστοιχα και τα μέλη Μάριο Μακρή, Θανάση Μπούρα, Χρήστο Γκιόμπρη, Κώστα Τέλιο, Τάσο Μανάκα, Αναστασία Αμανατίδου, Θοδωρή Γραμμοστιανό και Πασχάλη Ραχμάνη.

Τα στελέχη της ΠΑΚ Θεσσαλίας, αφού συναντηθήκαν διαδοχικά με εκθέτες, θεσμικούς φορείς, φίλους και γνωστούς της περιοχής δήλωσαν τα εξής:

«Η Thessaly expo 2022, αποτελεί την κινητήρια δύναμη για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και αναδεικνύει τη δυναμική και την εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων, δημιουργώντας τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης.

Δυστυχώς όμως βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίση φάση, όπου, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ιδίων των εκθετών, το ενεργειακό πρόβλημα και ειδικά το πετρέλαιο που έφτασε τα 2 ευρώ, αποτελεί τροχοπέδη στην όλη προσπάθεια που καταβάλουν αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις και υπ’ αυτή την έννοια η πολιτεία θα πρέπει να θεσπίσει και να εφαρμόσει άμεσα γενναία και ουσιαστικά μέτρα στήριξης όλων των παραγωγικών τάξεων και κυρίως στον αγροτικό τομέα, διότι είναι αυτός που μπορεί να διασφαλίσει τη διατροφική επάρκεια και αυτάρκεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ