ΑΓΡΙΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ

Δυστυχώς παίρνουν διαστάσεις οι καβγάδες μεταξύ μαθητών σε σχολεία της Λάρισας και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις όπως αυτή της Παρασκευής σε ΕΠΑΛ της πόλης οι διαφορές θα λυθούν στα δικαστήρια αφού οι γονείς ενός μαθητή υπέβαλαν μήνυση.

Πιο συγκεκριμένα την προηγούμενη Παρασκευή σε ΕΠΑΛ της πόλης, σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com, μία ομάδα μαθητών και κάποιων εξωσχολικών φέρεται να χτύπησαν μαθητή οι γονείς του οποίου κατέθεσαν μήνυση σε βάρος τους στο Αστυνομικό τμήμα της Λάρισας.

Την ίδια μέρα σε άλλο σχολείο (Γενικό Λύκειο) της πόλης, δύο ομάδες ήλθαν στα χέρια στο προαύλιο του σχολείου μετά την ολοκλήρωση της δοκιμαστικής παρέλασης. Ο καβγάς σύμφωνα με μαρτυρίες, που μεταφέρθηκαν στο paidis.com, ήταν άγριος ενώ οι δύο ομάδες έδωσαν και νέα ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές.

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες και σήμερα δεν έλειψαν οι αψιμαχίες μεταξύ των δύο ομάδων μαθητών.

Γονείς που προβληματίζονται από την έκρηξη βίας στο σχολείο, εκφράζουν απορίες για το αν υπάρχουν εφημερίες στο προαύλιο, ενώ ζητούν και μέσω της σελίδας να μάθουν γιατί δεν υπάρχει παρέμβαση της διεύθυνσης του σχολείου ώστε να σταματήσουν αυτά τα επεισόδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ