ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΑΠΟ… ΑΤΣΑΛΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ «ΔΙΠΛΟ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη, πέτυχε η ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στην “καυτή” έδρα της Ανόρθωσης Βόλου, με 72 – 74.
Σε έναν αγώνα, πραγματικό ντέρμπι και σε ένα κατάμεστο γήπεδο, οι Αμπελωνίτες ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου τους βρήκε να προηγούνται με 14 – 15.

Στο ίδιο μοτίβο, κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο, με τις δυο ομάδες να είναι πόντο – πόντο και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με την ομάδα του Αμπελώνα να προηγείται με 36 – 37.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι άμυνες έγιναν πιο δυνατές και δόθηκαν μάχες κάτω από τα καλάθια, με τους Αμπελωνίτες να βρίσκουν λύσεις στις αντεπιθέσεις των Βολιωτών και να τελειώνουν το τρίτο δεκάλεπτο, προηγούμενοι με 55 – 56.

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς, καθώς οι Αμπελωνίτες έχασαν έξι ελεύθερες βολές, δίνοντας την ευκαιρία στους παίχτες της Ανόρθωσης να διεκδικήσουν τον αγώνα ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, όμως η δυνατή τους άμυνα, τους έδωσε τη μεγάλη νίκη με το τελικό 72 – 74, να πανηγυρίζεται έξαλλα από τους παίχτες των Γιαννόπουλου – Δαουλάρη.

Επόμενος αντίπαλος για τον Γ.Σ. Αμπελώνα είναι η ομάδα της Άμφισσας, που θα την υποδεχτεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο της πόλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ