ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΘΥΜΑΤΑ

Το μήνυμα του Β. Κόκκαλη από τα Φάρσαλα

Κάλεσμα για συνέργειες και έργα ώστε να αποφευχθεί μία ενδεχόμενη νέα τραγωδία από ακραία καιρικά φαινόμενα, απηύθυνε από τα Φάρσαλα την Κυριακή, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Ο κ. Κόκκαλης συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη φορέων – την οποία εξάλλου ο ίδιος είχε ζητήσει από καιρό με δήλωσή του – με αντικείμενο την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής ενόψει του χειμώνα.

Σε δήλωσή του, ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τόνισε πως «όλοι γνωρίζουμε τις καταστροφικές συνέπειες του Ιανού για τη ζωή συμπολιτών μας και για τις περιουσίες εκατοντάδων γεωργών και κτηνοτρόφων. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν γίνει σημαντικά βήματα. Ζήτησα και είναι θετικό ότι γίνεται αυτή η σύσκεψη.

Περιόδευσα σε όλα τα χωριά. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι τα έργα και όχι πολλά λόγια. Προέχει η γρήγορη αποκατάσταση όλων των αρδευτικών καναλιών, ο καθαρισμός με τη σωστή συνεργασία της περιφέρειας και του ΤΟΕΒ.

Επαναλαμβάνω για όσους δεν το έχουν καταλάβει, πως αν, ω μη γένοιτο, συμβεί κάτι, τα δελτία τύπου και οι φωτογραφίες δε θα σώσουν κανέναν. Οι ευθύνες θα έχουν ονοματεπώνυμο. Πρέπει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και η Περιφέρεια να ανασκουμπωθούν και να μη παίζουν πινγκ – πονγκ με τις ευθύνες.

Οφείλουμε να παραμερίσουμε οποιαδήποτε διαφωνία και να γίνουν τα έργα για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα και να μη καταστραφούν περιουσίες στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων και όχι μόνον. Δεν είναι ώρα για κριτική, είναι ώρα για συνέργειες και αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ