Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΜΑΚΟΣ ΝΕΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δείτε τη δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκλογής του

Με ψήφους 13 έναντι 6 του Μ. Ξηρομερίτη, ο γνωστός δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης θα είναι ο νέος επικεφαλής της παράταξης «Λάρισα Μπροστά» διαδεχόμενος την κ. Ρένα Καραλαριώτου που είχε υποβάλει την παραίτησή της από τη θέση του επικεφαλής ανοίγοντας πανιά για άλλα πολιτικά μετερίζια.

Αρχικά την ψήφο των δημοτικών συμβούλων της παράταξης επρόκειτο να διεκδικήσουν τρεις σύμβουλοι αλλά τελικά η κ. Μαίρη Καμηλαράκη αποσύρθηκε λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων όπως ανέφερε. Τελικά ανάμεσα στους δύο διεκδικητές υπερίσχυσε με μεγάλη πλειοψηφία ο κ. Μαμάκος ο οποίος μετά την εκλογή του δήλωσε:

Μετά την ανάδειξη μου ως νέου επικεφαλής της παράταξης «Λάρισα Μπροστά», μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, οι οποίες προβλέπονται από τη νομοθεσία, θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους δημοτικούς συμβούλους- συνοδοιπόρους όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και στο μέλλον, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου να ηγηθώ αυτής της παράταξης στην πορεία για τις εκλογές του 2023.

Τους διαβεβαιώνω ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους και ότι η παράταξη θα πορευτεί ενωμένη, ασκώντας στην παρούσα φάση εποικοδομητική και χρήσιμη αντιπολίτευση στο δήμο Λαρισαίων, ενώ στην πορεία – διευρύνοντας την Ομάδα- θα συνδιαμορφώσουμε το σχέδιο ανάπτυξης και προόδου για το δήμο Λαρισαίων, το οποίο θα καλέσουμε τους συμπολίτες μας να το εγκρίνουν στην κάλπη.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην Ρένα Καραλαριώτου για όσα πρόσφερε στην παράταξη, στην πόλη και το δήμο της Λάρισας.

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκινάμε, δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί θα συνεργαστούμε για να χτίσουμε ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης, σεβασμού, ενότητας και υπευθυνότητας προς την κοινωνία της Λάρισας για να δημιουργήσουμε μία νέα ελπίδα για τον τόπο, που τόσο έχει ανάγκη η Λάρισα που αγαπάμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ