ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΦΑΛΑΝΗΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ…

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου

Η προσφορά σε αίμα βρήκε ανταπόκριση για ακόμη μια φορά στην Αιμοδοσία της Κυριακής που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης…

“Εξήντα φιάλες αίματος δίνουν ελπίδα και ζωή στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη….Συνεχίζουμε ακούραστοι το έργο μας…”δήλωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης που μαζί με τα ανθρώπους που στηρίζουν το θεσμό, ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο που….”αιμοδοτεί” ζωές με την προσφορά του.

Την αμέριστη στήριξή τους στο Σύλλογο έδωσαν ο Περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής και ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλίας Καφές , οι οποίοι έδωσαν και αίμα , γιατροί και νοσηλευτές του Γενικού νοσοκομείου Λάρισας, ο Ερυθρός Σταυρός.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Λάρισας. Ο Πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας και οι υπόλοιποι εκπαιδευτές έκαναν πράξη τις γνώσεις τους για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση σε όλους τους ενδιαφερόμενους που έδωσαν το παρών στην πολύτιμη τελετή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ