ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΘΕΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο ΣΘΕΒ πραγματοποίησε σεμινάριο τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου με θέμα: «Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Το νομοθετικό πλαίσιο εφαρμογής, τρέχουσες αποφάσεις, δυσνόητα πεδία, παραλείψεις, παραβάσεις και προβλεπόμενες κυρώσεις».

Οι εκπαιδευόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν τόσο για τα οφέλη όσο και για τα σημαντικά προβλήματα που θα συναντήσουν κατά την ψηφιακή μετάβαση της αγοράς εργασίας καθώς και για τις κυριότερες παραλείψεις και παραβάσεις που προέκυψαν από την πρώιμη εφαρμογή του μέτρου.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν υπεύθυνοι λογιστηρίου και στελέχη από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων που επιθυμούσαν να πληροφορηθούν έγκαιρα για το νέο θεσμικό πλαίσιο και τις υποχρεώσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Ο εισηγητής του σεμιναρίου κ. Λιάζος Ι. Παλαιολόγος, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, μετέδωσε τις γνώσεις του για το πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των εκπαιδευομένων, οι οποίοι είχαν ενεργή συμμετοχή παραθέτοντας τις απορίες τους για τα θέματα που ήδη διαφαίνονται να προκύπτουν.

Ο ΣΘΕΒ θα συνεχίσει να υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα, τόσο ενδοεπιχειρησιακά όσο και διεπιχειρησιακά, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των επιχειρήσεων και των στελεχών αυτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ