ΕΛΕΟΣ. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΣΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Η Μαρία Παιδή – Νασίκα

Θέλατε να τον τιμωρήσετε, να τον εξευτελίσετε ακόμη και νεκρό. Προεκλογικά τον χαρακτηρίζατε βαρίδι για την παράταξη σας, όμως στην κηδεία προστρέξατε ως καλοί άνθρωποι, να στηρίξετε την οικογένεια που τώρα φέρατε σε τόσο δύσκολη και άβολη θέση γιατί δεν γνώριζε το χρέος. Ο αείμνηστος Δήμαρχος που ακόμη και μετά το θάνατο του φθονείτε ως αποτέλεσμα του συντετριμμένου σας θαυμασμού, έχει οικογένεια. Εχει παιδιά, σύζυγο, αδέλφια.

Ποιοι είστε επιτέλους; Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να εξευτελίσετε μια ολόκληρη οικογένεια που ποτέ κανένα μέλος της δεν έπεσε στην ανάγκη σας; Κι όμως χθες στο δημοτικό συμβούλιο περιχαρής λέγατε πως τα οικονομικά του δήμου είναι πολύ καλά.

Λεφτά υπάρχουν….

Κι ενώ μπορούσε η πληρωμή να έχει γίνει, υπάρχει και το εντέλεσθαι, εσείς αποφασίσατε πως ο διασυρμός μας είναι λίγος… άλλωστε στήριξε ο αείμνηστος και την υποψηφιότητα μου σε έναν αντίπαλο συνδυασμό,

Να το ξεχάσουμε;

Είστε πολύ λίγοι δυστυχώς. Οχι μόνο για το συγκεκριμένο ζήτημα… Και πίσω σας κρύβονται και ποταπά συναισθήματα ανθρώπων της παράταξη σας.

Και επειδή κ. Δημαρχε το θα… το χρησιμοποιείτε πολύ σε κάθε συμβούλιο, σταματήστε το γιατί έχει επινοηθεί για αναποφάσιστους ανθρώπους του σήμερα!

Δώστε λύση στο πρόβλημα που μας διασύρει, δώστε λύσεις σε όλα που αφορούν στον Δήμο και φανείτε αντάξιοι αυτών που σας ψήφισαν χωρίς να σας γνωρίζουν.

Και θυμηθείτε πως το μισό κακό που γίνεται στον κόσμο γίνεται από ανθρώπους που ήθελαν να αισθανθούν σπουδαίοι….

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ