ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ, ΛΟΓΩ ΖΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΤ

Δεν κρύβει την οργή και την αγανάκτησή του για την ταλαιπωρία που υφίσταται εδώ και 1,5 χρόνο με έναν φουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΥΑΤ κάτοικος του Αμπελώνα, ο οποίος αν και έχει επισκεφθεί την υπηρεσία αρκετές φορές και έχει ενημερώσει και τον δήμαρχο και πρόεδρο της επιχείρησης για το πρόβλημα ζητώντας την παρέμβασή του βλέπει ότι ακόμη και σήμερα ο λογαριασμός του νερού εξακολουθεί να έρχεται φουσκωμένος.

Οπως καταγγέλλει πριν από 1,5 και πλέον χρόνο προκλήθηκε μία ζημιά στο δίκτυο ύδρευσης στο σπίτι όπου διαμένει με υπαιτιότητα συνεργείου του δήμου και μάλιστα όταν έγινε αντιληπτή η διαρροή νερού ήλθε συνεργείο της ΔΕΥΑΤ και αποκατέστησε τη βλάβη ζητώντας συγνώμη από τον ενοικιαστή για την ταλαιπωρία του και ενώ ο άνθρωπος πίστεψε ότι το πρόβλημα λύθηκε τρελάθηκε μόλις είδε τον λογαριασμό που ήταν της τάξης των 1.250 € περίπου όταν η κατανάλωσή του ανά λογαριασμό ήταν από 15 – 22 €.

Με δεδομένο ότι ο φουσκωμένος λογαριασμός οφειλόταν στη διαρροή ο καταγγέλλων πίστεψε ότι μόλις πάει στην υπηρεσία με το λογαριασμό το χρέος θα αναγνωριστεί το λάθος και το υπέρογκο ποσό θα σβηστεί.

Δυστυχώς όμως διαψεύστηκε αφού στη ΔΕΥΑΤ του ζήτησαν να γίνει αίτηση και επειδή το ρολόι δεν ήταν στο όνομά του αλλά στην ιδιοκτήτριας του σπιτιού που ζει στην Αθήνα θα έπρεπε την αίτηση να κάνει εκείνη. Παρά τις εκκλήσεις και το γεγονός ότι εκείνος πληρώνει το λογαριασμό, υποχρεώθηκε η ιδιοκτήτρια να έλθει από την Αθήνα και να κάνει την αίτηση για να μειωθεί ο λογαριασμός.

Μετά από αυτό το λογικό θα ήταν να αλλάξει ο λογαριασμός να σβηστεί όλο το επιπλέον χρέος και να επιστρέψει ο λογαριασμός στα νορμάλ επίπεδα. Ομως ούτε αυτό έγινε και ο λογαριασμός ήλθε μεν μειωμένος αλλά με τελικό ποσό της τάξης κάποιων εκατοντάδων ευρώ.

Ξανά επισκέψεις στον δήμαρχο ξανά διαβεβαιώσεις ότι το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί, αλλά δυστυχώς για μια ακόμη φορά δεν έγινε τίποτα και ένας νέος λογαριασμός που ήλθε πρόσφατα ήταν και πάλι παράλογα φουσκωμένος.

Ο καταγγέλλων ζήτησε και πάλι την παρέμβαση του δημάρχου αλλά και αντιδημάρχου και πρόσφατα πήρε την απάντηση ότι θα πρέπει να ξανακάνει αίτηση.

Αυτή η απάντηση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης του δημότη που πλέον θεωρεί ότι είναι απαράδεκτος ο εμπαιγμός που υφίσταται από τον δήμαρχο και ζητά να σταματήσει εδώ και τώρα η ταλαιπωρία του με την έκδοση του πραγματικού λογαριασμού.

“Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι ένας αιρετός με εμπαίζει με αυτόν τον τρόπο και ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι το πρόβλημά μου οφείλεται σε λάθη συνεργείου του δήμου επιτρέπει να ταλαιπωρούμαι και εγώ αλλά και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που αναγκάστηκε να έλθει από την Αθήνα για να κάνει αίτηση για να λυθεί πρόβλημα που αυτοί προκάλεσαν. Τον καλώ να δώσει άμεσα λύση γιατί η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και την επόμενη φορά δεν θα είμαι ευγενικός”, σημειώνει με εμφανή την αγανάκτηση ο δημότης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ