ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ

Στην Λάρισα, στην καρδιά της Θεσσαλίας, βρέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την  εκδήλωση για τα περιφερειακά προγράμματα του ΕΣΠΑ περιόδου 2021-2027, που συγκάλεσαν το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η Ένωση Περιφερειών και η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Διαχρονικό Μουσείο της Λάρισας.

Ο κ. Γεωργιάδης στο περιθώριο της επίσκεψής του, συναντήθηκε και με τον πρώην Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας Ν.Δ. Χρήστο Καπετάνο, καθώς είναι παλιοί γνώριμοι από τα χρόνια της θητείας του στη ΝΟ.Δ.Ε.

Ο Χρήστος Καπετάνος, παρέστη στην επίσκεψη του Υπουργού στο εργοστάσιο της ALFA WOOD GROUP, στη Βιομηχανική Περιοχή της Λάρισας όπου με επικεφαλής τον Υπουργό, οι παρευρισκόμενοι, ξεναγήθηκαν στους χώρους του εργοστασίου, συζήτησαν με τη διοίκηση του εργοστασίου για την πορεία της επιχείρησης, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε ενεργειακά κυρίως θέματα και συνομίλησαν με τους εργαζομένους.

Ακολούθως, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε,  μετέβη στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας και παρακολούθησε με πλήθος κόσμου, περιφερειαρχών και αυτοδιοικητικών, την ημερίδα για το επόμενο ΕΣΠΑ.

Ανέφερε μάλιστα σχετικά, ο Χρήστος Καπετάνος: «Αντιλαμβανόμαστε όλοι και βιώνουμε την ενεργειακή κρίση που πλήττει την Ευρώπη. Η στροφή στην εξεύρεση άλλων τρόπων ενέργειας αλλά και η αξιοποίηση από τις επιχειρήσεις του προγράμματος πολλών εκατομμυρίων ευρώ του ΕΣΠΑ, μέσω της πράσινης ανάπτυξης μπορεί να δώσει μια ιδιαίτερη δύναμη στις ελληνικές επιχειρήσεις.

Θέλω ειδικά να συγχαρώ την λαρισαική εταιρία ALFA WOOD,  όπου ξεναγηθήκαμε στους χώρους της επιχείρησης, η οποία εταιρία, με εξαγωγές σε  35 χώρες αποτελεί σημαντικό φάρο της θεσσαλικής οικονομίας.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έχει αλλάξει το επενδυτικό κλίμα και είναι παρούσα σε όλες τις σημαντικές οικονομικές εξελίξεις για τη χώρα μας, έτοιμη να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ