Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΣΙΚΑ!!!

Αίσθηση προκάλεσε στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δ.σ. του δήμου Τυρνάβου η αποκάλυψη του δημάρχου ότι ο δήμος δεν μπορεί να πληρώσει το μνήμα του αείμνηστου πρώην δημάρχου Θανάση Νασίκα, αφού η προϊσταμένη του τμήματος Λογιστηρίου του δήμου εξέφρασε αντιρρήσεις για την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής του τιμολογίου που εκδόθηκε από τον επαγγελματία που ανέλαβε την κατασκευή του μνήματος επικαλούμενη γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου το 2009.

Ο κ. Κόκουρας απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών επικαλέστηκε χθες στο σώμα το παρακάτω έγγραφο το οποίο δόθηκε σήμερα στον κ. Ροντούλη και σημειωτέο έχει σημερινή ημερομηνία και δεν αναφέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Παίρνοντας τον λόγο στη συνέχεια ο κ. Ροντούλης εξαπέλυσε επίθεση στο δήμαρχο για το γεγονός ότι επικαλέστηκε το συγκεκριμένο έγγραφο σχεδόν 2,5 χρόνια μετά την έκδοση του τιμολογίου και ενώ σε προηγούμενες ερωτήσεις για το θέμα καθησύχαζε το σώμα ότι θα εξοφληθεί το μνήμα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο κ. Ροντούλης έλεγε μετά τη συνεδρίαση του σώματος ότι στην επόμενη συνεδρίαση θα ανακοινώσει στο σώμα ότι θα πληρώσει ο ίδιος τη δαπάνη για να μην ρεζιλεύεται ο δήμος και κυρίως σε ένδειξη σεβασμού προς τον αείμνηστο Θανάση Νασίκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ