ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ

Προετοιμασίες και συναντήσεις για το 6o Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5X5 που διοργανώνει το ΚΕΘΕΑ Εξοδος

Μετά από μία μεγάλη περίοδο αναστολής των αθλητικών διοργανώσεων, στο πλαίσιο των υποδείξεων του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με τον Κοροναϊό (COVID-19) και της λήψης προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ επανέρχεται με την διοργάνωση του 6ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5, “Γκολ για την Απεξάρτηση”.

Οι αθλητικές διοργανώσεις, καθώς και κάθε μορφής δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, αποτελούν το συνδετικό κρίκο με την τοπική κοινωνία και επιδιώκουν την υποστήριξη και τη συμμετοχή όλων των πολιτών στον αγώνα ενάντια στις εξαρτήσεις, το στίγμα και τον κοινωνικό αποκλεισμό, ενώ στέλνουν ένα πραγματικά αισιόδοξο μήνυμα ζωής και ελπίδας μέσα από τον αθλητισμό.

Το 6ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5, που αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος του Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ (στο 2ο Χλμ. Λάρισας – Κοζάνης), με τη συνεργασία και τη συμμετοχή άλλων έντεκα (11) σημαντικών Φορέων και Ομάδων Εργαζομένων της Λάρισας.

Με ευθύνη του Εναλλακτικού Σχολείου Ενηλίκων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, διαμορφώθηκαν οι συνθήκες ώστε να οργανωθεί και να φιλοξενηθεί ένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα με μοναδικό έπαθλο τη συντροφικότητα, τη φιλία, τη χαρά του παιχνιδιού και την ομορφιά του ποδοσφαίρου, όπου θα κυριαρχεί η ευγενής άμιλλα, χωρίς φανατισμούς και βία.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5, είναι οι εξής:
1. Alfa Wood Group
2. Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας
3. Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι Καταστήματος Κράτησης Λάρισας
4. Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας
5. Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΛ
6. Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Απόλλωνα Λάρισας
7. Δημοσιογράφοι Νομού Λάρισας
8. Τ.Ε.Ε.
9. Μητροπολιτικό Κολλέγιο Λάρισας
10. Δικηγόροι Λάρισας
11. Περιφέρεια Θεσσαλίας
12. ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Εχθές, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στους χώρους του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων που θα συμμετέχουν στο Τουρνουά, και μετά από κλήρωση οι Όμιλοι των ομάδων διαμορφώθηκαν ως εξής:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ 

1. ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

2. Π.Υ.Λ.

3. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΕΛ

4. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

5. ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ .

6. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

1. ALFA WOOD GROUP

2. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

3. ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

4. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

5. Τ.Ε.Ε

6. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ