Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΙΑΤΡΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΙΣΛ

Συνάδελφε,
Στήριξε και δυνάμωσε την ΔΗμοκρατική ΠΑνεπιστημονική Κίνηση Συνεργαζόμενοι Ιατρών Λάρισας
στις εκλογές 16-17 Οκτωβρίου 2022.

Απευθυνόμαστε σ’ εσένα που ζεις από τη δουλειά σου, είτε ως μισθωτός του δημόσιου τομέα, είτε ως μισθωτός, είτε ως αυτοαπασχολούμενος στον ιδιωτικό τομέα.

Γνωρίζουμε την δυσκολία πολλών συναδέλφων να ανταποκριθούν στην συνδρομή του Ι .Σ. Λάρισας και θεωρούμε ότι θα πρέπει να υπάρξει δραστική μείωση της συνδρομής με αντίστοιχη αύξηση των εισφορών των μεγάλων ομίλων της περιοχής μας.

Μέσα στην πανδημία όλοι μας βιώσαμε με ιδιαίτερη όξυνση τις συνέπειες των πολιτικών που εφάρμοσε στην υγεία η κυβέρνηση, σε συνέχεια της διαλυτικής πρακτικής όλων των προηγουμένων κυβερνήσεων.

Οι ανύπαρκτες δομές δημόσιας υγείας καθιστούσαν ανέφικτη την αποτελεσματική επιδημιολογική επιτήρηση.
Η εγκατάλειψη των αρρώστων στην τύχη τους με βάση την ατομική ευθύνη του καθενός είχε αναμφισβήτητα αρνητικό αποτύπωμα για την προστασία της υγείας των ασθενών και της δημόσιας υγείας.

Το βάπτισμα ως «κλινών Μ.Ε.Θ» κοινών εκτός μονάδας κλινών και η τραγική υποστελέχωση των δημοσίων νοσοκομείων οδήγησε σε επιδείνωση των όρων θεραπείας ασθενών με COVID-19.

Η μετατροπή των νοσοκομείων σε «μίας νόσου» εκτίναξε τη μη-COVID θνησιμότητα.
Η επίθεση στα δικαιώματα και τις ανάγκες των μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων ιατρών και των ασθενών, όχι απλά συνεχίζεται και μετά την πανδημία, αλλά εντείνεται και επιταχύνεται.

Σε αυτό το πλαίσιο στην Λάρισα η 5η Υ.Πε πρωτοστάτησε στην μεταφορά κλινικού έργου από τα δημόσια νοσοκομεία στον ιδιωτικό τομέα, όπου διενεργήθηκαν 1.150 χειρουργικές επεμβάσεις από μέλη Δ.Ε.Π και ιατρούς του Ε.Σ.Υ, την στιγμή που τα χειρουργεία των δημοσίων νοσοκομείων ήταν κλειστά ή υπολειτουργούσαν, ενισχύοντας έτσι δραστήρια με ενέσεις ρευστότητας τους επιχειρηματικούς ομίλους της
περιοχής. Σε όλα αυτά η πλειοψηφία του Ι.Σ Λάρισας σιώπησε χαρακτηριστικά.

Κοινός παρονομαστής αυτής της επίθεσης είναι η κυριαρχία των νόμων της αγοράς στον κλάδο της υγείας.

Στα δημόσια νοσοκομεία αυτοί οι νόμοι οδηγούν στην λειτουργία τους ως αυτοτελείς επιχειρηματικές μονάδες, που θα διασφαλίζουν έσοδα πουλώντας υπηρεσίες στους ασθενείς για να καλύπτουν λειτουργικές τους ανάγκες. Κριτήριο για την ανάπτυξη των νοσοκομείων είναι ακριβώς η διασφάλιση εσόδων και όχι η επιστημονική ιεράρχηση των αναγκών των ασθενών. Γι’ αυτό προωθούνται Σ.Δ.Ι.Τ, γι’ αυτό προωθείται η μετατροπή τους σε Ν.Π.Ι.Δ. Μήτρα των ελαστικών σχέσεων που επεκτείνονται (επικουρικοί, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, δελτία παροχής υπηρεσιών κτλ) είναι αυτή ακριβώς η λειτουργία των νοσοκομείων με κριτήριο τους νόμους της αγοράς και τις περικοπές δημοσίων δαπανών υγείας. Αυτούς τους άξονες εφάρμοσαν απαρέγκλιτα και διαδοχικά όλες οι κυβερνήσεις. Αυτούς τους άξονες στηρίζουν οι πλειοψηφίες στους Ιατρικούς Συλλόγους, τον Ι.Σ Λάρισας και τον Π.Ι.Σ.

Οι ίδιοι νόμοι της αγοράς αποτελούν επίσης την μήτρα της επίθεσης που βιώνουν μισθωτοί και αυτοαπασχολούμενοι ιατροί στον ιδιωτικό τομέα υγείας. Τα τεράστια κέρδη των ομίλων υγείας, των αλυσίδων πολυϊατρείων και των διαγνωστικών κέντρων συνδέονται με την εκμετάλλευση της δουλειάς εργαζόμενων επιστημόνων και συνολικά όλων των υγειονομικών. Βασικός νόμος της αγοράς και του αδυσώπητου ανταγωνισμού είναι το «μεγάλο ψάρι να τρώει το μικρό» και αυτό βιώνουν οι αυτοαπασχολούμενοι ιατροί, εργαστηριακοί και κλινικοί.

Αξίζει ενδεικτικά να δούμε ορισμένα πρόσφατα στοιχεία, τα οποία φωτίζουν το ποιος είναι ο κοινός εχθρός των αυτοαπασχολούμενων, των μισθωτών ιατρών και των αρρώστων μας:

■ Το επερχόμενο νομοσχέδιο «Γκάγκα» της Ν.Δ μέσω της εκχώρησης της δυνατότητας ιδιωτικού έργου στους ιατρούς του Ε.Σ.Υ και της μερικής απασχόλησης ιδιωτών ιατρών σε «άγονες» θέσεις, αφ’ ενός μεν καταργεί στην ουσία την πλήρη και αποκλειστική απασχόληση, αφ’ ετέρου δε απαλλάσσει το κράτος από την αύξηση των μισθών των ιατρών του Ε.Σ.Υ και την συμμόρφωση του με τις αποφάσεις του Σ.τ.Ε. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι. Απαιτούμε πλήρη και αποκλειστική απασχόληση των ιατρών, Ε .Σ.Υ και μελών Δ.Ε.Π, στα δημόσια νοσοκομεία. Ο Π.Ι.Σ, οι μεγαλύτεροι Ιατρικοί Σύλλογοι της χώρας, όπως και ο Ι.Σ. Λάρισας έχουν τεράστια ευθύνη για την εφαρμογή αυτού του μέτρου, δεδομένου ότι μαζί με την κυβέρνηση σχεδιάζουν Σ.Δ.Ι.Τ, Ν.Π.Ι.Δ και απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία, ενεργοποιώντας και νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Ο Π.Ι.Σ και οι μεγαλύτεροι Ιατρικοί Σύλλογοι παραπλανούν ψηφοθηρικά τους συναδέλφους, λέγοντας άλλα στους μισθωτούς του Ε.Σ.Υ και άλλα στους ιδιώτες ιατρούς.

■ Τα «ποιοτικά» κριτήρια του νόμου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ δίνουν άλλο ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στις αλυσίδες διαγνωστικών εργαστηρίων, τις μεγαλοκλινικές και τους ομίλους υγείας, κλιμακώνοντας την επίθεση στους αυτοαπασχολούμενους ιατρούς.

■ Η επιτροπή διαπραγμάτευσης τιμών και ο «real-time» έλεγχος αποτελούν νέα εργαλεία για την εφαρμογή των νόμων της αγοράς και την διασφάλιση των κλειστών προϋπολογισμών.

■ Η νομοθέτηση της εισόδου ιδιωτών ιατρών μέσω συμβάσεων στο Ε.Σ.Υ καλύπτοντας κενά, αποτελεί ευθεία ομολογία της κυβέρνησης, ότι δεν σκοπεύει να στελεχώσει τα δημόσια νοσοκομεία με το αναγκαίο προσωπικό.

■ Οι απαράδεκτοι, αναιμικοί «κλειστοί» προϋπολογισμοί και το «clawback» τσακίζουν ιδιαίτερα τους μικρούς εργαστηριακούς και κλινικο-εργαστηριακούς ιατρούς, την ώρα που οι μεγάλοι όμιλοι διατηρούν τεράστια ποσοστά κέρδους. Η δίκαιη απαίτηση των αρρώστων και του ταξικά προσανατολισμένου εργατικού κινήματος για την κάλυψη του συνόλου των υγειονομικών αναγκών αποκλειστικά με κρατική χρηματοδότηση και κατάργηση των κλειστών προϋπολογισμών για τις υπηρεσίες υγείας και του «clawback», απαντά και στα δίκαια αιτήματα των μικρών αυτοαπασχολούμενων εργαστηριακών ιατρών.

Την ίδια ώρα που οι ασθενείς μας και οι εργαζόμενοι επιστήμονες υγείας βιώνουν αυτή την επίθεση, οι μεγαλοκλινικάρχες και οι όμιλοι υγείας, οι αλυσίδες διαγνωστικών εργαστηρίων βλέπουν τα κέρδη τους να γιγαντώνονται. Ακόμα και μέσα στην πανδημία όχι μόνο δεν επιτάχτηκαν χωρίς αποζημίωση, όπως απαιτούσαν οι υγειονομικές συνθήκες και οι ανάγκες των ασθενών και διεκδικούσε το εργατικό λαϊκό κίνημα και η ΔΗμοκρατική πΑνεπιστημονική Κίνηση Συνεργαζόμενοι Ιατρών Λάρισας, αντιθέτως θησαύρισαν στις πλάτες των ασθενών «κάνοντας την πανδημία, ευκαιρία»! Αυτά τα συμφέροντα προάσπισαν ως «κόρη οφθαλμού» και οι ηγεσίες των Ι.Σ Λάρισας και Π.Ι.Σ και αυτή τους την στάση ανταμείβουν σήμερα οι όμιλοι υγείας και οι μεγαλοκλινικάρχες προσφέροντας τους την εκλογική τους στήριξη!

Απορρίπτουμε και καταδικάζουμε την απαράδεκτη στάση της ηγεσίας
των μεγαλύτερων Ιατρικών Συλλόγων του Ι.Σ.Λ και του Π.Ι.Σ

Άλλοτε με μία φωνή και άλλοτε με τις αναγκαίες «ενδο- και διαπαραταξιακές» αντιπαραθέσεις, στηρίζουν τους βασικούς άξονες της πολιτικής επέκτασης των νόμων της αγοράς και της άμεσης επιβάρυνσης των ασθενών για υπηρεσίες Π.Φ.Υ. Σε αυτή τη βάση, στηρίζουν την ελεύθερη επιλογή ιατρού και την τροποποίηση της εφαρμογής των αντιδραστικών κλειστών προϋπολογισμών και την αντικατάσταση του απαράδεκτου clawback με κλειστό προϋπολογισμό ανά ασθενή. Με τη στάση τους υπονομεύουν τις ανάγκες μισθωτών ιατρών, οι οποίοι βιώνουν την επέκταση των ελαστικών μορφών απασχόλησης (επικουρικά, μπλοκάκι κτλ), προωθώντας τελικά τα συμφέροντα μεγαλοεπιχειρηματιών και ομίλων. Ποιος ξεχνάει την πανηγυρική τους εκδήλωση για τις Σ.Δ.Ι.Τ στα νοσοκομεία, που ακύρωσαν εξίσου «πανηγυρικά» οι κινητοποιήσεις μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων ιατρών ).

Ο Π.Ι.Σ και οι μεγάλοι Ιατρικοί Σύλλογοι έχουν τεράστια ευθύνη για το «κούρεμα» των αποθεματικών του Τ.Σ.Α.Υ με αποτέλεσμα τις χαμηλές συντάξεις των ιατρών του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα και ακόμα περισσότερο των νέων ιατρών.

Η ΔΗμοκρατική ΠΑνεπιστημονική Κίνηση Συνεργαζόμενοι Ιατροί Λάρισας θα αγωνιστούμε για την αποκατάσταση των συντάξεων.
Γνωρίζουμε ότι αγανακτείς και εσύ με την απαράδεκτη στάση των ηγεσιών σε Ι.Σ. Λάρισας / Π.Ι.Σ
Μην αδρανοποιήσεις την δικαιολογημένη αγανάκτησή σου
Συνάδελφε,

Όσοι συσπειρωνόμαστε στη ΔΗμοκρατική ΠΑνεπιστημονική Κίνηση Συνεργαζόμενοι Ιατρών Λάρισας αντιπαρατεθήκαμε διαχρονικά με όλες μας τις δυνάμεις στους νόμους της αγοράς, του ανταγωνισμού της «ζούγκλας», που μόνο τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους υγείας και τους μεγαλογιατρούς αφήνει κερδισμένους.

Είναι ξεκάθαρο πως ΕΜΕΙΣ, οι μισθωτοί και οι αυτοαπασχολούμενοι γιατροί, ΔΕΝ έχουμε ούτε κοινές ανάγκες, ούτε κοινά συμφέροντα με όλους αυτούς.
Πραγματικοί μας αντίπαλοι είναι οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι στον τομέα της υγείας, οι παρατάξεις τους, όλοι όσοι επιδιώκουν την διάλυση του δημοσίου συστήματος υγείας, την εξόντωση των αυτοαποασχολούμενων ιατρών και την μετατροπή τους σε φθηνό εργατικό δυναμικό.

Στήριξε και δυνάμωσε την ΔΗμοκρατική ΠΑνεπιστημονική Κίνηση Συνεργαζόμενοι Ιατρών Λάρισας στις εκλογές 16-17 Οκτωβρίου 2022.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

✓ Προσλήψεις ιατρών, νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης στα κρατικά νοσοκομεία και στην Π.Φ.Υ. Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων με ελαστικές σχέσεις εργασίας, συμβάσεις ορισμένου χρόνου και των εργαζομένων στα ιδιωτικά συνεργεία. Αποκλειστικά δημόσιο σύστημα υγείας δωρεάν για όλους.

✓ Πλήρης και αποκλειστική απασχόληση των ιατρών στα δημόσια νοσοκομεία και κατάργηση όλων των ελαστικών σχέσεων εργασίας.

✓ Κατάργηση όλων των περικοπών, εξαιρέσεων, πλαφόν για τις προληπτικές, διαγνωστικές, εργαστηριακές εξετάσεις και θεραπείες, που επιβάλλουν ο κανονισμός παροχών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ και οι «κατευθυντήριες οδηγίες», των διαγνωστικών και θεραπευτικών πρωτοκόλλων. Κατάργηση των κλειστών προϋπολογισμών και του clawback, που τσακίζει αυτοαπασχολούμενους με χαμηλότερα εισοδήματα.

✓ Μισθολογική αποκατάσταση των απωλειών των νοσοκομειακών ιατρών και συμμόρφωση του κράτους προς τις αποφάσεις του Σ.τ.Ε.

✓ Κάλυψη της αστικής ευθύνης των νοσοκομειακών ιατρών από το κράτος και κατάργηση της ισχύος της εγκυκλίου Χουλιαράκη.

✓ Αποκλειστικά δημόσια, καθολική και υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση. Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων που διαλύουν τα δικαιώματά μας. Όχι στα επαγγελματικά ταμεία.

✓ Άμεση, δραστική μείωση των εισφορών μας με ταυτόχρονη αύξηση των εργοδοτικών. Κατάργηση των εισφορών εργαζομένων, αυτοαπασχολουμένων και συνταξιούχων στον κλάδο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων. Στους αυτοαπασχολούμενους η χρηματοδότηση στον κλάδο σύνταξης να είναι κατά το 1/3 από τους ασφαλισμένους και κατά τα 2/3 από το κράτος.

✓ Σύνταξη στα 60 για τους άνδρες, στα 55 για τις γυναίκες και 5 χρόνια λιγότερα αντίστοιχα στα Β.Α.Ε. Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη των ανέργων συναδέλφων, επίδομα ανεργίας ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής (μισθός – Δ.Π.Υ).

✓ Αυξήσεις στις συντάξεις και άμεση αναπλήρωση των απωλειών του πρώην Τ.Σ.Α.Υ από το PSI.

✓ Πλήρης και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Κατάργηση κάθε πληρωμής και συμμετοχής σε όλους για φάρμακα, εξετάσεις, θεραπείες, νοσηλείες, υγειονομικό υλικό. Να αποζημιώνονται 100% από το κράτος.

✓ Αφορολόγητο οικογενειακό εισόδημα 40.000€ και 5.000€ για κάθε παιδί. Να καταργηθούν τα χαράτσια, ο ΕΝ.Φ.Ι.Α, οι έμμεσοι φόροι στο πετρέλαιο θέρμανσης, στα είδη διατροφής, εκπαίδευσης, στις υπηρεσίες υγείας, στο φάρμακο και στα οικιακά τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας, ύδρευσης και τηλεπικοινωνιών. Κατάργηση του ΦΠΑ στο φάρμακο και τα υγειονομικά – οδοντιατρικά υλικά. Φορολόγηση των μεγαλοεπιχειρηματιών με 45%.

ΔΗμοκρατική ΠΑνεπιστημονική Κίνηση Συνεργαζόμενοι Ιατρών Λάρισας

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ

ΒΑΤΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΖΙΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΛΟΒΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΡΕΣΤΙΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΤΖΑΝΗΣ

ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΘΕΟΤΟΚΗΣ

ΜΠΟΥΣΔΡΟΥΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΤΑΦΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΙΠΙΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΛΑΓΕΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ(ΤΑΝΙΑ)

ΤΣΙΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΧΑΝΤΖΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΗμοκρατική ΠΑνεπιστημονική Κίνηση Συνεργαζόμενοι Ιατρών Λάρισας

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΜΕΛΗ
ΒΑΛΙΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΑΜΑΛΙΑ

ΣΑΜΑΡΑ ΑΝΝΑ

ΨΥΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΔΗμοκρατική ΠΑνεπιστημονική Κίνηση Συνεργαζόμενοι Ιατρών Λάρισας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΓΚΟΡΝΤΕΕΒ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ

ΠΡΟΒΑΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΔΗμοκρατική ΠΑνεπιστημονική Κίνηση Συνεργαζόμενοι Ιατρών Λάρισας

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΟΝ Π.Ι.Σ

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΒΑΤΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΖΙΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΡΕΣΤΙΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΤΖΑΝΗΣ

ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΜΠΟΥΣΔΡΟΥΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΤΑΦΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΙΠΙΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΛΑΓΕΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ(ΤΑΝΙΑ)

ΤΣΙΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΧΑΝΤΖΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Δείτε το σποτ της ΔΗΠΑΚ Συνεργαζόμενοι Ιατρών Λάρισας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ