ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΝΤΡΟΠΗ…

Δείτε την επίθεση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών στο δήμαρχο τον οποίο κατηγορεί ότι κορόιδεψε το δημοτικό συμβούλιο

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης, ως γνωστόν , ζήτησα να σταματήσει ο εμπαιγμός και η κοροϊδία και, επιτέλους, η δημοτική Αρχή να αποπληρώσει το ποσό του τιμολογίου που αφορά στην κατασκευή του μνήματος του αειμνήστου δημάρχου Θανάση Νασίκα.

Προς μεγάλη μου έκπληξη, ο κ. Κόκουρας απάντησε ότι ο Δήμος τελικά δεν θα καταβάλει την δαπάνη , επικαλούμενος την ύπαρξη εγγράφου της Οικονομικής Υπηρεσίας , βάσει του οποίου η συγκεκριμένη δαπάνη δεν μπορεί να περάσει από τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Ζήτησα το έγγραφο της Υπηρεσίας και έλαβα την διαβεβαίωση από τον κ. Κόκουρα και τον κ. Μανδηλά ότι θα είχα το εν λόγω έγγραφο στα χέρια μου την επόμενη ημέρα, όπερ και εγένετο.

Όμως, διαβάζοντας το έγγραφο διαπίστωσα ότι δεν είχε αριθμό Πρωτοκόλλου, ενώ ταυτόχρονα πληροφορήθηκα από αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες ότι το συγκεκριμένο έγγραφο γράφτηκε το πρωί της Παρασκευής, γεγονός που σημαίνει ότι ήταν ανύπαρκτο , όταν ο κ. Κόκουρας και ο κ. Μανδηλάς το επικαλούνταν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Συνεπώς, το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα για τον κάθε νοήμονα άνθρωπο: ο κ. Κόκουρας το βράδυ της Πέμπτης κορόιδευε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου, καθώς αναφερόταν σε ανύπαρκτο μέχρι τότε έγγραφο, για να δικαιολογήσει την άρνησή του να πληρώσει το σχετικό με το μνήμα του Θανάση Νασίκα τιμολόγιο.

Σεβόμενος τη μνήμη του αποθανόντος , δεν θα προβώ σε περαιτέρω σχολιασμό της συμπεριφοράς του κ. Κόκουρα. Μου αρκεί η κατάθεση απλώς και μόνο των γεγονότων, καθώς πιστεύω ότι οι δημότες μπορούν μόνοι τους να κρίνουν πρόσωπα και συμπεριφορές και να διαμορφώσουν τη δική τους άποψη επί του θέματος.

Εξάλλου , με μία μόνο λέξη μπορούν να ειπωθούν όλα : ΝΤΡΟΠΗ.

Υ.Γ : Όπως φαίνεται λεφτά στον Δήμο Τυρνάβου υπάρχουν μόνο για τους Ειδικούς Συμβούλους και Συνεργάτες του κ. Κόκουρα και για τις απευθείας αναθέσεις στους ημετέρους. Λεφτά επίσης υπάρχουν για την πληρωμή των Αντιδημάρχων, οι οποίοι εξ ιδίων θα μπορούσαν να καλύψουν την δαπάνη του προαναφερθέντος τιμολογίου, εάν κατέβαλαν ο καθένας ένα ελάχιστο ποσό από την μηνιαία αντιμισθία που λαμβάνουν, για να μην εξευτελίζεται έτσι ο Δήμος Τυρνάβου.Αιδώς Αργείοι…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ