ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΣΠΑ Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης εκπροσώπησε το Δήμο Τεμπών στην ενημερωτική εκδήλωση για τα περιφερειακά προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027 η οποία πραγματοποιήθηκε στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας.

Η ενημερωτική εκδήλωση υλοποιήθηκε με τη συνεργασία του Υπουργείου Ανάπτυξης, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν εξόχως ενδιαφέρουσα και σημαντική, για τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο συνέδριο χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Γιάννης Τσακίρης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, κ. Δημήτρης Σκάλκος, ο Πρόεδρος της ΈΝΠΕ, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός. Στο Συνέδριο συμμετείχαν επίσης, στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και οι Περιφερειάρχες της χώρας.

Πριν την έναρξη της ενημερωτικής εκδήλωσης για το νέο ΕΣΠΑ, ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε εγκαταστάσεις εταιρείας ξύλου στην ΒΙΠΕ Λάρισας στο Μακρυχώρι. Στο περιθώριο της επίσκεψης ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τον κ. Γεωργιάδη σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι από την ενεργειακή κρίση, αλλά και τη γενικότερη κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ