ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

Δείτε τί αναφέρει ο πρόεδρος του συλλόγου στην ανακοίνωση – κάλεσμα

Με αφορμή τις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου αύριο και μεθαύριο, θα ήθελα να καλέσω όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία και να επιλέξουν τους καλύτερους. Παράλληλα, θέλω να τονίσω ότι στον ΙΣΛ:

• Αντιμετωπίσαμε με επιτυχία την πανδημία στην περιοχή μας, ρίχνοντας στη μάχη όλους τους γιατρούς, μέλη του Συλλόγου μας, προστατεύοντάς τους παράλληλα.

• Το προηγούμενο διάστημα δώσαμε σημαντικές μάχες για να διασφαλίσουμε την επαγγελματική και επιστημονική μας αξιοπρέπεια.

• Συγκρουστήκαμε όταν χρειάστηκε για να προστατέψουμε τα δίκαια αιτήματά μας.

• Στηρίξαμε τους νοσοκομειακούς γιατρούς, με τη φυσική μας παρουσία σε όλες τις κινητοποιήσεις τους, διεκδικώντας καλύτερες αμοιβές, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό στον δημόσιο τομέα της υγείας.

• Είμαστε συνεχώς δίπλα στον ιδιώτη γιατρό, που αγωνίζεται να επιβιώσει. Δίνουμε μάχη για να καταργηθεί το clawback και να προστατεύσουμε τα ιατρεία της γειτονιάς.

• Αποτελεί προτεραιότητά μας η στήριξη των νέων συναδέλφων για να μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια και να σταματήσει η φυγή των άξιων γιατρών επιστημόνων μας στο εξωτερικό.

• Εκπροσωπήσαμε όλους τους γιατρούς χωρίς κομματικές παρωπίδες.

• Ο αγώνας μας είναι διαρκής για ένα αξιοπρεπές Συνταξιοδοτικό-Ασφαλιστικό Σύστημα, που πρώτοι αναδείξαμε στην Αθήνα ως μείζον πρόβλημα των υγειονομικών από το 2006.

Όμως δεν σταματάμε εδώ. Για να γίνουν πράξη όσα διεκδικούμε, για να μην πάνε χαμένα όσα κερδίσαμε με κόπο και αγώνες, για να αναβαθμιστεί η δημόσια υγεία προς όφελος τόσο των γιατρών και όσο και των πολιτών, ζητάμε από όλους τους γιατρούς της Λάρισας, να δώσουν το παρόν στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας στις 16 και 17 Οκτωβρίου.

Η συμμετοχή σας θα κάνει ακόμα πιο ισχυρή τη φωνή μας. Η ενότητά μας θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για να πετύχουμε τους στόχους μας. Κυριακή και Δευτέρα 16 και 17 Οκτωβρίου στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου αλλά και ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος «Zeus Elections», συμμετέχουμε στις εκλογές του ΙΣΛ, αποφασίζουμε εμείς για το μέλλον μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ