ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΕΒΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Συνεχίζεται αυτή την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 η διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ για την στήριξη των ευάλωτων ομάδων. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους και υλοποιείται στον Δήμο Ελασσόνας από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας.

Στη συγκεκριμένη διανομή, για το Δήμο Ελασσόνας, ωφελούμενα είναι 393 νοικοκυριά και θα διανεμηθούν τα ακόλουθα προϊόντα: Αλεύρι, Γάλα Εβαπορέ, Ελαιόλαδο, Ζυμαρικά, Ζάχαρη, Φέτα, Καθαριστικό Υγρό Γενικής Χρήσης, Οδοντόβουρτσα , Οδοντόκρεμα, Συμπυκνωμένος Χυμός Ντομάτας, Ρύζι, Φακές, Φασόλια, Κριθαράκι , Σαμπουάν, Υγρό Πιάτων και Σκόνη για πλύσιμο Ρούχων, Υγρό Κρεμοσάπουνο , Υγρό Πιάτων , Χοιρινό Κρέας , Βόειο Κρέας, Μήλα και Πατάτες.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (απαιτείται γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι που θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής που είναι ο χώρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελασσόνας στις παλιές εργατικές κατοικίες, πρέπει να προσέλθουν τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα που θα τους υποδεχθεί από το Δήμο Ελασσόνας μέσω τηλεφωνήματος και μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει.

Συγκεκριμένα η διανομή θα πραγματοποιηθεί αυστηρά ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ:

• 09.00 – 10.30
ΑΜΟΥΡΙ , ΑΜΠΕΛΙΑ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΑΛΗΨΗ, ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ, ΔΟΜΕΝΙΚΟ, ΜΑΓΟΥΛΑ, ΜΕΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ, ΜΕΣΟΧΩΡΙ, ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΠΡΑΙΤΩΡΙ.

• 10.30 – 12.00
ΣΥΚΕΑ, ΑΚΡΗ, ΒΑΛΑΝΙΔΑ, ΓΕΡΑΝΕΙΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ, ΚΡΑΝΕΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΛΟΥΤΡΟ.

• 12.00 – 13.00
ΑΕΤΟΡΑΧΗ, ΑΖΩΡΟΣ, ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ, ΓΑΛΑΝΟΒΡΥΣΗ, ΔΟΛΙΧΗ, ΔΡΥΜΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΡΥΑ, ΚΟΚΚΙΝΟΠΗΛΟΣ.

• 13.00 – 14.00
ΛΙΒΑΔΙ, ΛΟΦΟΣ, ΛΥΚΟΥΔΙ, ΜΗΛΕΑ, ΜΙΚΡ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ, ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ, ΣΥΚΑΜΙΝΕΑ, ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ, ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ,ΦΑΡΜΑΚΗ.

• 14.00 – 16.00
ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να επικοινωνούν με το γραφείο ΤΕΒΑ και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Κοινωνικής Πρόνοιας και Διοικητικών Θεμάτων κα Καρκαβανίδου – Σκρέτα Ευφροσύνη στα τηλέφωνα: 2493025440 και 6945591722.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ